Κάνε χώρο για το άγνωστο στη ζωή σου | αρμονικη ζωη , ευ ζην , ψυχολογια | womenonly.gr | Αρμονική Ζωή
11:02
30/7/2012

Κάνε χώρο για το άγνωστο στη ζωή σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

 

«Η ζωή δεν είναι ένα πρόβλημα που χρειάζεται λύση, αλλά ένα μυστήριο για να το ζήσεις!»...
 
Περί μυστηρίου έχουν μιλήσει πολλοί φιλόσοφοι, αρχαίοι και σύγχρονοι. Η σχετική φράση του Κίρκεγκαρντ είναι από τις πιο όμορφες!
 
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
3 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>7 τρόποι για να γνωρίσεις το... άγνωστο </h4>  <p><strong>1. Αρνήσου την αιτία</strong></p>  <p>Σταμάτα να ψάχνεις το λόγο σε ό,τι κάνεις. Πάρε μια απόφαση βασισμένη αποκλειστικά στο ένστικτό

7 τρόποι για να γνωρίσεις το... άγνωστο

1. Αρνήσου την αιτία

Σταμάτα να ψάχνεις το λόγο σε ό,τι κάνεις. Πάρε μια απόφαση βασισμένη αποκλειστικά στο ένστικτό σου, στη στιγμιαία παρόρμησή σου. Άρχισε με κάτι απλό, όπως να διαλέξεις στην τύχη ένα βιβλίο από το ράφι του βιβλιοπωλείου ή να συναντήσεις έναν παλιό φίλο, από χρόνια ξεχασμένο.

2. Άνοιξε την πόρτα στο απρόβλεπτο

Για παράδειγμα, άνοιξε στην τύχη μια σελίδα από τον οδηγό διασκέδασης, διάβασε για την εκδήλωση που γράφει σε αυτήν και κλείσε θέση.

3. Προσκάλεσε τη διαφορετικότητα

Πιάσε κουβέντα με αγνώστους, στο σούπερ μάρκετ, στο δρόμο, στο πάρκο.

4. Δώσε βάση στις συμπτώσεις

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αν για παράδειγμα πηγαίνοντας στον προορισμό σου πάρεις λάθος δρόμο, αντί να κάνεις στροφή, ακολούθησέ τον ως το τέλος.

5. Ρίξ' το στις ιστορίες μυστηρίου

Διάβασε ή δες ιστορίες μυστηρίου. Κάπου στη μέση σταμάτα και δες πώς νιώθεις με την εξέλιξη του μυστηρίου, με το πώς θα ήθελες να λυθεί. Σταμάτα και προσπάθησε να βρεις μόνη σου τη λύση του μυστηρίου.

6. Πέρνα μια μέρα με ένα μικρό παιδί

Κάθε φορά που δεν θα μπορείς να δώσεις απάντηση στα ερωτήματά του απόλαυσε το αίσθημα της απορίας που νιώθεις τόσο εσύ όσο και αυτό.

7. Στείλε ένα μήνυμα

Ηλεκτρονικά ή με SMS στείλε ένα μήνυμα σε κάποιον εντελώς άγνωστο, διαλέγοντας στην τύχη έναν αριθμό ή μια ηλεκτρονική διεύθυνση.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
3 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ