Φέρε την τύχη με το μέρος σου σε 3 βήματα | αρμονικη ζωη , ευ ζην , ψυχολογια | womenonly.gr | Αρμονική Ζωή
11:00
16/8/2020

Φέρε την τύχη με το μέρος σου σε 3 βήματα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Νιώθεις ότι σε "κυνηγάει" η κακοτυχία; Κάνε κάτι για να αλλάξεις μόνη σου τα πράγματα!

«Το στρες μπορεί να σε κάνει αφηρημένη και επιρρεπή στα ατυχήματα, είναι όμως πιθανό να φέρει και καλή τύχη» σημειώνει ο Ρίτσαρντ Γουάισμαν, συγγραφέας του βιβλίου Ο Παράγων της Τύχης (The Luck Factor).

Ακολούθησε τις συμβουλές του:

Φαντάσου το μέλλον σου
Οι τυχεροί άνθρωποι υποθέτουν ότι θα τους συμβούν θετικά πράγματα, κάτι που συχνά γίνεται αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Οπτικοποίησε τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Έτσι, πριν πεις σε μια φίλη, γνωστή για την κυκλοθυμία της, ότι δεν μπορείς να πας στο πάρτι της, φαντάσου τη να δέχεται τα νέα με ευκολία. Επειδή θα είσαι χαλαρή, το ίδιο θα είναι κι εκείνη.

Δες και αυτό: Νιώθεις ότι σου λείπει η αυτοπεποίθηση; 7 συμβουλές που μπορεί να σε βοηθήσουν

Κάνε κάτι διαφορετικό
Οι άτυχοι άνθρωποι είναι μονίμως στη ρουτίνα, γι’ αυτό άλλαξε το πρόγραμμά σου ώστε να φέρεις νέες ευκαιρίες στη ζωή σου. Έτσι, μπορείς να αφήσεις μια φίλη να σε σύρει σε ένα πάρτι, σε μια περιοχή που συνήθως αποφεύγεις, και να καταλήξεις να μιλάς για τζαζ με έναν πολύ ωραίο τύπο. Σούπερ!

Εξασκήσου στις θετικές μεταλλαγές
Οι τυχεροί τύποι έχουν την τάση να βλέπουν την καλή πλευρά των πραγμάτων. Κατάγραφε, λοιπόν, τα ωφέλιμα περιστατικά κάθε μέρας σε ένα «ημερολόγιο τύχης». Όταν νιώθεις μελαγχολική, μπορείς να ξαναδιαβάζεις, για παράδειγμα, την περίπτωση όπου οι φίλοι σου έτρεξαν δίπλα σου μετά το χωρισμό σου. Η ανάμνηση θα σε βγάλει από την κρίση κακοδιαθεσίας αμέσως. 

Διάβασε επίσης: 4 "κακές" συνήθειες που σε κρατούν μακριά από την ευτυχία

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ