Φασούλι το φασούλι, γεμίζεις το σακούλι | αρμονικη ζωη , ευ ζην , ψυχολογια | womenonly.gr | Αρμονική Ζωή
11:00
29/5/2009

Φασούλι το φασούλι, γεμίζεις το σακούλι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ευρώ το ευρώ θα κάνεις περιουσία!
Ευρώ το ευρώ θα κάνεις περιουσία!
Πολλές φορές οι καθημερινές σου συνήθειες αδειάζουν το πορτοφόλι αναίτια και χωρίς να το καταλάβεις. Αν περικόψεις κάποιες από αυτές, μπορείς να εξοικονομήσεις ένα αρκετά σημαντικό ποσό κάθε μήνα. Μάθε πώς!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Πολλές φορές οι καθημερινές σου συνήθειες αδειάζουν το πορτοφόλι αναίτια και χωρίς να το καταλάβεις. Αν περικόψεις κάποιες από αυτές, μπορείς να εξοικονομήσεις ένα αρκετά σημαντικό ποσό κάθε μήνα. Μάθε πώς!

1.Στο φαγητό: άρχισε να μαγειρεύεις στο σπίτι και κόψε τα delivery, τα οποία κοστίζουν περισσότερο και είναι πιο ανθυγιεινά. Αν δεν προλαβαίνεις να μαγειρεύεις καθημερινά, φτιάξε περισσότερο φαγητό, όταν θα έχεις χρόνο, και φύλάξε το στην κατάψυξη.

2.Στο κυλικείο: κάθε μήνα ξοδεύουμε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να φάμε ή να πιούμε κάτι από το κυλικείο στη δουλειά μας. Μια καλή λύση είναι να οργανώσεις μια μικρή κουζίνα στο χώρο εργασίας, ώστε να μη χρειάζεται να παραγγέλνεις καφέδες. Επίσης, καλύτερα να φέρνεις ένα σάντουιτς ή και κανονικό φαγητό από το σπίτι. Θα σου κοστίσει πολύ λιγότερο.

3. Στα μεταφορικά μέσα: αν μπορείς να πάρεις κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς αντί για το αυτοκίνητό σου στις καθημερινές μετακινήσεις από και προς τη δουλειά, θα έχεις μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων και θα γλιτώσεις την κίνηση, τα έξοδα για βενζίνη και το άγχος του παρκαρίσματος.

Εσύ κι ο κουμπαράς θα γίνετε οι καλύτεροι φίλοι!
Εσύ κι ο κουμπαράς θα γίνετε οι καλύτεροι φίλοι!

4. Στη διασκέδαση: δεν προτείνουμε να κλειστείς μέσα, αλλά μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και στο σπίτι. Κάλεσε μερικούς φίλους για να τα πείτε ή να δείτε dvd. Όσο για το ποπ κορν, μπορείς να απολαύσεις σπιτικό και πιο υγιεινό, χωρίς βούτυρο και τρανς λιπαρά.

5.Στις αγορές: ένα καινούργιο αντικείμενο μας ανανεώνει. Όμως πριν ξεχυθείς στα μαγαζιά και κάνεις τις αγορές σου, αναζήτησε προσφορές (που δεν είναι λίγες πλέον) και κάνε πάντα σύγκριση τιμών. Ακόμα και ένα ευρώ λιγότερο έχει σημασία.

6. Στο γυμναστήριο: αν δεν μπορείς να πληρώνεις άλλο τη συνδρομή του γυμναστηρίου, δεν χρειάζεται να σταματήσεις και τη γυμναστική. Τώρα που έχει φτιάξει ο καιρός, μπορείς να βγαίνεις έξω με φίλους για περπάτημα σε κάποιο κοντινό άλσος ή ακόμα και στο κέντρο της πόλης. Επίσης, σχεδόν κάθε δήμος έχει προγράμματα γυμναστικής ή χώρους άθλησης, όπου μπορείτε να γυμναστείς με ελάχιστο κόστος.

7. Στα μερεμέτια: βάλε ένα χρυσοχέρη φίλο να σου κάνει τα μερεμέτια που χρειάζεσαι στο σπίτι. Θα εξοικονομήσεις πολλά χρήματα και μπορείς να του ανταποδώσεις τη χάρη με ένα καλό, σπιτικό γεύμα.

Από την Α. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ