Μία απλή κίνηση του χεριού αρκεί για να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου! | αρμονικη ζωη , fitness | womenonly.gr | Αρμονική Ζωή
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΖΩΗ / FITNESS
11:00
16/8/2018

Μία απλή κίνηση του χεριού αρκεί για να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί να γνωρίζεις ήδη πως η hot yoga χτίζει τέλειο κορμί όμως δεν είναι απαραίτητο να... ιδρώσεις για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου! Μια απλή mudra, αρκεί...

Αν έχεις παρατηρήσει πως ενώ κάνεις δίαιτα, δεν χάνεις κιλά ίσως ο μεταβολισμός σου χρειάζεται λίγη βοήθεια. Αν, ακόμα, έχεις χαλαρώσει λίγο τη διατροφή σου λόγω διακοπών είναι ένας τρόπος να βοηθήσεις τις καύσεις σου χωρίς να σηκώσεις... δαχτυλάκι!

Στην yoga οι mudras είναι κινήσεις των χεριών και των δακτύλων που επιδρούν μέσα από σημεία πίεσης σε ολόκληρο το σώμα. Σκέψου το σαν ρεφλεξολογία στα χέρια! Η Surya mudra σημαίνει "άναμμα της εσωτερικής φωτιάς" και επιδρά ατο τρίτο τσάκρα που εντοπίζεται στην κοιλιά. Ενεργοποιεί το μεταβολισμό και ολόκληρο το πεπτικό σύστημα κάτι που την καθιστά τέλεια για μετά από κάθε γεύμα.

 

 

Προσοχή! Αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να τρως ό,τι θες και να μην... παχαίνεις. Σημαίνει όμως πως έχεις έναν ακόμα άσσο στο τσεπάκι σου, για να ενεργοποιείς εύκολα τον μεταβολισμό σου!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ