Ανόρθωση & σύσφιξη γλουτών με σούπερ ασκήσεις | αρμονικη ζωη , fitness | womenonly.gr | Αρμονική Ζωή
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΖΩΗ / FITNESS
11:20
21/8/2013

Ανόρθωση & σύσφιξη γλουτών με σούπερ ασκήσεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Η Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου σου δείχνει απλές ασκήσεις που θα δώσουν το σχήμα που πρέπει στους πεσμένους σου γλουτούς.
Η Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου σου δείχνει απλές ασκήσεις που θα δώσουν το σχήμα που πρέπει στους πεσμένους σου γλουτούς.

Φέτος, επιθυμείς να φορέσεις τον πιο κοφτό brazilian μαγιό που τύφλα να έχει η Ελεονώρα Μελέτη.

Μην ανησυχείς! Το WomenOnly σε συνεργασία Mind and Body Pilates Studio και την Artemis Papakonstantopoulou, PΜΑ Certified Pilates Teacher σου δείχνουν πως μπορείς να σμιλέψεις τους γλουτούς με απλές ασκησούλες.

Η Artemis Papakonstantopoulou (Βιογραφικό Σημείωμα) χρησιμοποιεί μόνο ένα στρώμα και με όπλο το σώμα της, σου δείχνει πως μπορείς να κάνεις τους γλουτούς σου πέτρα.

Mind and Body Pilates Studio

Το Mind and Body Pilates Studio ιδρύθηκε το έτος 2000 στην Κηφισιά και από τότε με τη συνεργασία του Physicalmind Institute της Νέας Υόρκης παρέχει εξέχουσα διδασκαλία της μεθόδου Pilates βοηθώντας πλήθος ανθρώπων να βελτιώσουν το σώμα τους ή να ξεπεράσουν γρήγορα τυχόν τραυματισμούς τους Το έτος 2002 το Physicalmind Institute της Νέας Υόρκης εξουσιοδότησε το Mind and Body να λειτουργεί ως κέντρο εκπαίδευσης δασκάλων της μεθόδου Pilates στην Ελλάδα. Επίσης το 2007 Balanced Body της Καλιφόρνιας εξουσιοδότησε την Άρτεμης Παπακωνσταντοπούλου να διοργανώνει επαγγελματικά σεμινάρια διδασκαλίας και να εκπαιδεύει τους μελλοντικούς δασκάλους της μεθόδου Pilates στην Ελλάδα.

Loading the player ...

Mind and Body Pilates Studio, Δροσίνη 5, 145 62 Κηφισιά
Τηλ.
210 8010 231 Φαξ. 210 8010 231
info@mindandbody.gr

Πάρε το στρώμα σου και ξεκίνα!
Πάρε το στρώμα σου και ξεκίνα!
https://www.mindandbody.gr

Ώρες Μαθημάτων: Δευτέρα έως Παρασκευή: 8:30-20:30

Ώρες Γραφείου για πληροφορίες: Δευτέρα έως Παρασκευή: 8:00 - 20:30

Πάτησε play στο video και ξεκινάμε!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ