4 κoρυφαίες νέες τάσεις ευεξίας | αρμονικη ζωη , fitness | womenonly.gr | Αρμονική Ζωή
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΖΩΗ / FITNESS
8:00
8/2

4 κoρυφαίες νέες τάσεις ευεξίας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι τάσεις ευεξίας που αξίζει να εντάξεις στην καθημερινότητά σου

 

Η άνοδος της ευεξίας δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά ο τελευταίος χρόνος μας έκανε πραγματικά να αφιερώσουμε χρόνο για να επικεντρωθούμε στην υγεία μας. Αντί να εργαζόμαστε στο σημείο της εξάντλησης, έχουμε σιγά σιγά υιοθετήσει μια πιο ολιστική προσέγγιση στη συνολική ευημερία μας, λαμβάνοντας υπόψη όσα μας κάνουν να νιώθουμε χαρούμενοι και υγιείς.

Δες και αυτό: Γυμνάζεσαι αλλά δεν χάνεις κιλά; Αυτές είναι οι 4 αιτίες και τι πρέπει να κάνεις

 

Παρακάτω θα βρεις τις κορυφαίες νέες τάσεις ευεξίας που αξίζει να εντάξεις στην καθημερινότητά σου:

20λεπτη γυμναστική

Η εντατική 20λεπτη γυμναστική, όταν είναι σχεδιασμένη να «χτυπήσει» απαιτητικές περιοχές του σώματος, όπως τους γλουτούς και τα μπράτσα, είναι  ιδανική για όσες δεν μπορούν ή δεν προλαβαίνουν να κάνουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης.

Προσωποποιημένη γυμναστική στο σπίτι
Στη διαθέσα μας υπάρχουν πλέον διάφορες εφαρμογές που μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε το δικό μας προφίλ και να έχουμε πρόσβαση σε προσωποποιημένα προγράμματα γυμναστικής, μετρήσεις και δεδομένα.

Έμφαση σε όσα βάζουμε στο σώμα μας

Η συνιδρύτρια και συν-διευθύνων σύμβουλος της Seed, εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής Ara Katz, λέει πως «H κατανόηση της βιολογίας και του σώματος μας είναι μια πράξη φεμινισμού. Όσο περισσότερο αντιλαμβανόμαστε, τόσο πιο σίγουρες θα είναι οι επιλογές μας, αφού θα είμαστε πιο εξοικειωμένες με το marketing και την παραπληροφόρηση και θα έχουμε πολύ περισσότερη αντίληψη για τη δική μας υγεία». 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ