Το Instagram αλλάζει: Η νέα του δυνατότητα δεν θα σου αρέσει καθόλου | αρμονικη ζωη , ευ ζην | womenonly.gr | Αρμονική Ζωή
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΖΩΗ / ΕΥ ΖΗΝ
15:00
18/5/2018

Το Instagram αλλάζει: Η νέα του δυνατότητα δεν θα σου αρέσει καθόλου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Και γιατί να σου αρέσει δηλαδή;

Για μια μεγάλη αλλαγή ετοιμάζεται το Instagram. Μια αλλαγή που αναμένεται να προβληματίσει τους περισσότερους από εμάς.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα -μέσω Twitter- από τον CEO του Instagram, Kevin Systrom, η εταιρεία «Facebook» εμπνευσμένη από τη νέα λειτουργία της Google στο επερχόμενο λειτουργικό σύστημα Android P, το οποίο θα αποκαλύπτει στον χρήστη πόσο χρόνο ξοδεύει σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά, σκοπεύει να κάνει ακριβώς το ίδιο με το Instagram.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, η ομάδα του Instagram ετοιμάζει μια νέα πλατφόρμα ονόματι «Usage Insights», μέσω της οποίας ο κάθε χρήστης θα μπορεί κάθε φορά που συνδέεται στον λογαριασμό του να μαθαίνει πόσες ώρες έχει ξοδέψει στην εφαρμογή σε καθημερινή, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση!

Σίγουρα, πρόκειται για μία πλατφόρμα ιδιαιτέρως χρήσιμη που, όμως, θα μας βάλει σε πολλές σκέψεις, καθώς το να έρθουμε αντιμέτωποι με τη θλιβερή πραγματικότητα των δεκάδων ωρών που σπαταλάμε την εβδομάδα στα social media δεν είναι κάτι ευχάριστο. Κυρίως σε ό,τι αφορά στα άτομα νεαρής ηλικίας.

Μήπως τελικά πραγματικά ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;  

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ