Συνέργεια των τροφίμων, το κλειδί για μια υγιεινή διατροφή | αρμονικη ζωη , διατροφή | womenonly.gr | Αρμονική Ζωή
11:25
6/1

Συνέργεια των τροφίμων, το κλειδί για μια υγιεινή διατροφή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η συνέργεια των τροφίμων , δηλαδή οι διατροφικοί συνδυασμοί που δουλεύουν καλύτερα μαζί από ό,τι ξεχωριστά, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να μεγιστοποιήσουμε την ποσότητα των θρεπτικών συστατικών από τα τρόφιμα που καταναλώνουμε.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η έννοια της «συνέργειας των τροφίμων» πρεσβεύει ότι συγκεκριμένες φυτοθρεπτικές ουσίες μπορούν να λειτουργήσουν καλύτερα στον οργανισμό μας όταν βρίσκονται η μία δίπλα στην άλλη. Ενώ η βάση της έννοιας αυτής είναι καθαρή βιολογία, πρόσφατες μελέτες δείχνουν ακριβώς πώς και πού μας βοηθούν να ενισχύουμε το διατροφικό προφίλ των συνδυασμών. Η μυστική επιστήμη της συνέργειας των τροφίμων δεν απογειώνει μόνο τη γεύση μας αλλά μπορεί να μετατρέψει ένα υγιεινό τρόφιμο σε διατροφική «βόμβα» ενάντια σε διάφορες ασθένειες.

Η συνέχεια στο itrofi.gr

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ