Σοκολατόπιτα και 7 ακόμη γλυκά που αξίζει να σας οδηγήσουν στο πιο ιδιαίτερο γλυκοπωλείο στην Ελλάδα! | αρμονικη ζωη , διατροφή | womenonly.gr | Αρμονική Ζωή
10:53
12/11/2019

Σοκολατόπιτα και 7 ακόμη γλυκά που αξίζει να σας οδηγήσουν στο πιο ιδιαίτερο γλυκοπωλείο στην Ελλάδα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εκεί που η παράδοση συναντάει την έμπνευση και την νοστιμιά. Εκεί που οι γεύσεις και τα αρώματα αντικατοπτρίζουν την ίδια την ιστορία, ταξιδεύοντας μας σε μία άλλη εποχή προσαρμοσμένη όμως στην λειτουργικότητα και την τεχνοτροπία του σήμερα. 

Κατά καιρούς πολλοί τόποι ανά την Ελλάδα μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και μας έχουν συγκινήσει. Το itrofi.gr λοιπόν θα σας πάει σήμερα σε έναν μαγικό τόπο στον οποίο άνοιξε και λειτουργεί το πιο ιδιαίτερο γλυκοπωλείο. Ο λόγος για το Μεγάλο Πάπιγκο και το παραδοσιακό καφενείο-Παντοπωλείο «Κουκουνάρι» που δικαίως έχει κερδίσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των ντόπιων και των επισκεπτών της περιοχής. Το «Κουκουνάρι» εκτός από μία ιδιαίτερη παραδοσιακή ατμόσφαιρα θα σας προσφέρει και πολλά άλλα. Δε μιλάμε βεβαίως για  ένα ακόμη παραδοσιακό καφενείο αλλά για ένα σημείο συνάντησης της παράδοσης, της έμπνευσης αλλά και των εύγευστων υγιεινών επιλογών. Εδώ Χειμώνα - Καλοκαίρι θα απολαύσετε ένα πλούσιο και ταυτόχρονα γευστικό χορτοφαγικό μενού με πολλές vegan και gluten free επιλογές αλλά και γλυκά που οφείλετε να δοκιμάσετε. 

H συνέχεια στο itrofi.gr

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ