Πόσο επικίνδυνο είναι το επαναχρησιμοποιούμενο λάδι μαγειρέματος; | αρμονικη ζωη , διατροφή | womenonly.gr | Αρμονική Ζωή
16:03
12/7

Πόσο επικίνδυνο είναι το επαναχρησιμοποιούμενο λάδι μαγειρέματος;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί να μας εξοικονομεί χρήματα, αλλά η επαναχρησιμοποίηση του μαγειρικού ελαίου μπορεί να λειτουργήσει ως έναυσμα για την πρόοδο του καρκίνου του μαστού, κάτι που οι επιζώντες του καρκίνου θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους.

Χρησιμοποιείτε ξανά το λάδι μαγειρέματος; Είναι σίγουρα καλό για τον προϋπολογισμό του νοικοκυριού, αλλά τα κακά νέα είναι ότι οι ενώσεις στα μαγειρικά έλαια που έχουν υποστεί θερμική κατάχρηση, έχουν δηλαδή χρησιμοποιηθεί πολλές φορές, μπορούν να προκαλέσουν γενετικές και βιοχημικές αλλαγές που επιταχύνουν την εξέλιξη του καρκίνου του μαστού σε μεταγενέστερο στάδιο, προωθώντας την ανάπτυξη και τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων. Αυτό είναι το εύρημα μιας νέας μελέτης σε ποντίκια από τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Illinois.

Η συνέχεια στο itrofi.gr

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ