Πώς να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και να ξεκινήσει το φθινόπωρο με υγιεινό τρόπο | αρμονικη ζωη , διατροφή | womenonly.gr | Αρμονική Ζωή
11:00
4/9/2019

Πώς να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και να ξεκινήσει το φθινόπωρο με υγιεινό τρόπο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το ρίξατε πραγματικά έξω αυτό το καλοκαίρι; 

Σας φαίνεται δύσκολο να ξαναμπείτε σε πρόγραμμα; Ανεξάρτητα από το πόσο το παρακάνατε στις καλοκαιρινές διακοπές σας, είναι σημαντικό να μην χάσετε ποτέ τους στόχους σας. Δείτε πώς.

Το καλοκαίρι σημαίνει για τους περισσότερους διακοπές. Είτε κυριολεκτικά, απολαμβάνοντας ήλιο, θάλασσα και κάνοντας την χαλάρωση προτεραιότητα, είτε μεταφορικά, «διακόπτοντας» το πρόγραμμα που συνήθως έχουμε και, δυστυχώς, κυρίως σε ό,τι αφορά την προσπάθειά μας για υγιεινή διατροφή και άσκηση. Διακοπές = πειρασμός: παγωτά, βραδινά κοκτέιλ ή όλα αυτά τα νόστιμα – αλλά και παχυντικά – τοπικά πιάτα της κάθε περιοχής που πάντα θέλαμε να δοκιμάσουμε. Στις διακοπές, θέλουμε να τα απολαύσουμε όλα. Αλλά όταν τελειώσει το καλοκαίρι, αντί να πανικοβληθούμε με τα κάποια παραπανήσια κιλά που μπορεί να δείξει η ζυγαριά, ας ακολουθήσουμε κάποιες στρατηγικές συμβουλές από τους ειδικούς για να ξαναγυρίσουμε στον… ίσιο δρόμο.

Η συνέχεια στο itrofi.gr

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ