Οι καλύτερες πόλεις για φαγητό σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το TripAdvisor | αρμονικη ζωη , διατροφή | womenonly.gr | Αρμονική Ζωή
10:00
15/12/2019

Οι καλύτερες πόλεις για φαγητό σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το TripAdvisor

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όσοι λατρεύετε το φαγητό και τις νέες γεύσεις, ετοιμάστε τα διαβατήρια και τη βαλίτσα σας. 

Οι ταξιδιωτικοί εμπειρογνώμονες του TripAdvisorμόλις κυκλοφόρησαν μια λίστα με τις καλύτερες πόλεις του κόσμου για φαγητό, σύμφωνα με τους ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο αυτό.

Για πολλούς ανθρώπους, οι διακοπές προσφέρουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα φαγητά και γεύσεις.  Αλλά για τους αποκαλούμενους “foodies” το γεύμα μπορεί να είναι το κύριο αξιοθέατο. Μια έρευνα του έγκριτου φορέα συλλογής κριτικών για ταξιδιωτικούς προορισμούς και εστιατόρια σε όλο τον πλανήτη, του TripAdvisor, κυκλοφόρησε πρόσφατα μια λίστα με τις 10 κορυφαίες πόλεις του κόσμου.  Η λίστα βασίστηκε σε στοιχεία που συγκεντρώθηκαν χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο που εξέταζε τις κρατήσεις, τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των ταξιδιωτών. Αν πάρουμε υπόψη μας ότι το TripAdvisorμετράει 455 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μήνα, θα μπορούσε να είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για σχετικό σχολιασμό.

H συνέχεια στο itrofi.gr

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ