Οι ιδιότητες της stevia, του γλυκαντικού που κάνει τη διατροφή μας καλύτερη και πιο υγιεινή | αρμονικη ζωη , διατροφή | womenonly.gr | Αρμονική Ζωή
11:00
13/11/2018

Οι ιδιότητες της stevia, του γλυκαντικού που κάνει τη διατροφή μας καλύτερη και πιο υγιεινή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η στέβια, το δημοφιλές και ασφαλές υποκατάστατο της ζάχαρης με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, είναι  περισσότερο εύχρηστη και υγιεινή από τα περισσότερα γλυκαντικά και μας βοηθά να βρούμε τη σωστή γλυκιά ισορροπία στη διατροφή μας. 

Οι περισσότεροι από εμάς, απολαμβάνουμε τη γεύση του γλυκού, αλλά σίγουρα δεν μας αρέσουν οι θερμίδες. Όλοι συμφωνούμε ότι θα απολαμβάναμε παραπάνω τα αγαπημένα μας γλυκά αν δεν υπήρχε το συναίσθημα της ενοχής που έχουμε όταν τα φάμε. Η ζάχαρη αποτελεί σήμερα ένα από τα βασικά προιόντα σε κάθε σπίτι ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που θα ήθελαν να την περιορίσουν και να την αντικαταστήσουν σταδιακά με κάτι πιο υγιεινό. Σήμερα η πιο δημοφιλής εναλλακτική λύση φαίνεται να είναι η stevia. Είναι ίσως ένα μοναδικό συστατικό των τροφίμων επειδή είναι πολύτιμη κυρίως για αυτό που δεν κάνει. Δεν προσθέτει θερμίδες. Προέρχεται από φυτό,  και έχει πολύ πιο γλυκιά γεύση από τη ζάχαρη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο itrofi.gr

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ