Η καθημερινή κατανάλωση αυτής της τροφής μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου κατά 20% | αρμονικη ζωη , διατροφή | womenonly.gr | Αρμονική Ζωή
11:19
23/4

Η καθημερινή κατανάλωση αυτής της τροφής μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου κατά 20%

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα καρδιακά νοσήματα και τα εγκεφαλικά επεισόδια είναι κύριες αιτίες θανάτου παγκοσμίως.

Υπάρχουν πολλά αντιφλεγμονώδη και προστατευτικά για το καρδιαγγειακό σύστημα τρόφιμα τα οποία βοηθούν στη διαχείριση και την πρόληψη, αλλά ένα από αυτά υπερέχει και συμβάλλει σημαντικά στην προστασία της καρδιάς σας.

Η συνέχεια στο itrofi.gr

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ