Αρακάς και μπιζέλια: Ιστορία, χρήση, διατροφική αξία και αναρίθμητα οφέλη για την υγεία! | αρμονικη ζωη , διατροφή | womenonly.gr | Αρμονική Ζωή
9:15
2/9

Αρακάς και μπιζέλια: Ιστορία, χρήση, διατροφική αξία και αναρίθμητα οφέλη για την υγεία!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είναι δύσκολο να περιγράψουμε τη γεύση του αρακά χωρίς να λέμε απλά ότι μοιάζει με … αρακά. 

Οι περισσότεροι τον ξέρουμε από τα παιδικά μας χρόνια και είναι δύσκολο να τον συγκρίνουμε με οτιδήποτε άλλο παρά μόνο με τα μπιζέλια.

Ως αρακάς αναφέρεται συνήθως το μικρό σφαιρικό πράσινο σπέρμα-καρπός του φυτού Πίσον το ήμερον (Pisum sativum) αλλά και το ίδιο το φυτό.

H συνέχεια στο itrofi.gr

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ