10 πρωτεϊνούχα σνακ για ενέργεια, γράμμωση, καύση λίπους και απώλεια βάρους! | αρμονικη ζωη , διατροφή | womenonly.gr | Αρμονική Ζωή
11:33
11/3

10 πρωτεϊνούχα σνακ για ενέργεια, γράμμωση, καύση λίπους και απώλεια βάρους!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσετε την έννοια του σνακ.  

“Εφευρέθηκε”για να σας δώσει ενέργεια και να σας ωφελήσει διατροφικά και όχι για να σας κόψει την πείνα ή τη βαρεμάρα. Συνδυάστε έξυπνα την πρωτεΐνη με τις φυτικές ίνες και βοηθήστε τον οργανισμό σας να κάψει πιο εύκολα λίπος. 

Έχουμε γράψει αρκετές φορές για τα διάφορα σνακ που μας βοηθούν ώστε να φτάσουμε γρηγορότερα στον στόχο μας. Τα περισσότερα σνακ χωρίς καμία αμφιβολία ενισχύουν το μεταβολισμό και μάλιστα βοηθούν στην απώλεια βάρους. Η χρήση του σωστού σνακ μπορεί να φαίνεται δύσκολη υπόθεση όμως αν θέλετε να μην πεινάτε και παράλληλα να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας, ώστε να κάνει καύσεις, πρέπει να κάνετε σωστές επιλογές. Σύμφωνα με έρευνα του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA), η συνήθειά μας να τρώμε μια λιχουδιά κάθε τόσο χωρίς δεύτερη σκέψη, μπορεί να μας «φορτώσει» με πολλές θερμίδες και πολύ λίγα θρεπτικά συστατικά. Η σωστή επιλογή λοιπόν μπορεί να ενισχύσει τα επίπεδα της ενέργειάς μας και να μας εφοδιάσει με σημαντικά διατροφικά οφέλη. Παράλληλα η σωστή αναλογία θρεπτικών συστατικών, με τις σωστές θερμίδες, θα βοηθήσει στο να κρατήσετε ενεργό τον μεταβολισμό σας και εν συνεχεία να χάσετε βάρος.

Η συνέχεια στο itrofi.gr

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ