Δείξε νεότερη σε 60΄΄! | ομορφια , αισθητικη ιατρικη | womenonly.gr
11:00
19/10/2015

Δείξε νεότερη σε 60΄΄!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Διώξε έως και 10 χρόνια από το πρόσωπό σου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! Πώς γίνεται αυτό; Μα με τα έξυπνα τρικ των μακιγέρ, που υπόσχονται στιγμιαίο λίφτινγκ στο λεπτό!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>Όχι, δεν είναι μόνο η μόδα στα ρούχα που σύντομα θεωρείται παρωχημένη! Το ίδιο ισχύει και στο μακιγιάζ, το οποίο ακολουθεί τον τρόπο ζωής μας και την ηλικία μας, βοηθώντας μας πολλές φορές να δείξο

Όχι, δεν είναι μόνο η μόδα στα ρούχα που σύντομα θεωρείται παρωχημένη! Το ίδιο ισχύει και στο μακιγιάζ, το οποίο ακολουθεί τον τρόπο ζωής μας και την ηλικία μας, βοηθώντας μας πολλές φορές να δείξουμε έως και 10 χρόνια μικρότερες! Η κ. Μαρίνα Τσιάτα, μακιγέζ, μας προσέφερε τις συμβουλές της, τις οποίες μπορούμε να εφαρμόσουμε όλες μαζί για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ ή αποσπασματικά ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Σήκωσέ τα!

Μπορείς να επιτύχεις μόνη σου ένα μίνι «λίφτινγκ» ματιών, απλώς βγάζοντας σωστά τα φρύδια σας και τονίζοντας το σχήμα τους με ειδική σκιά φρυδιών. Χτένισέ τα προς τα πάνω και αφαίρεσε τις μικρές τριχούλες που χαλάνε το τόξο τους, χωρίς να το παρακάνεις. Χρησιμοποίησε σκούρα καφέ σκιά φρυδιών (αν είσαι μελαχρινή) ή ανοιχτή καφέ (αν είσαι ανοιχτόχρωμη) για να καλύψεις τα κενά μεταξύ των τριχών και να τονίσεις την εξωτερική τους γωνία. Τόνισε το τόξο κάτω από τα φρύδια με πολύ ανοιχτή μπεζ σκιά ματιών το πρωί και λευκή το βράδυ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ