Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

01.09.2021
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας
Οι τελευταίες εβδομάδες του καλοκαιριού είναι εδώ, κάτι που αποτελεί απόδειξη του πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος. Οι εποχές έρχονται και φεύγουν, αφήνοντας πίσω τους αναμνήσεις καλές και κακές. Το όμορφο πράγμα στην αστρολογία είναι ο τρόπος που ανταποκρίνεται στις αλλαγές, ανεξάρτητα από το πόσο πολύ τη λαμβάνεις υπ όψη. Εάν ανήκεις, λοιπόν, σε ένα από τα παρακάτω ζώδια που θα έχουν τον καλύτερο Σεπτέμβριο, τότε θα είσαι ευλογημένη με μια αφθονία αισιόδοξης ενέργειας.

Παρθένος

Δοκιμάζεις τόσα πολλά νέα πράγματα αυτόν τον μήνα, Παρθένε. Ο ήλιος βρίσκεται στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου, ενθαρρύνοντας την αυτοπεποίθηση, την τόλμη και την επιθυμία να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Με τον Ουρανό να σε ενθαρρύνει να ξεκινήσεις νέες περιπέτειες και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που μπορείς να έχεις κρίνει προηγουμένως πολύ αυστηρά, δεν υπάρχει λόγος για το τι θα καταφέρεις αυτόν τον μήνα.

Οι νέες φθινοπωρινές τάσεις νυχιών

Ζυγός

Υπάρχουν τόσα πολλά να περιμένεις αυτόν τον Σεπτέμβριο, Ζυγέ. Η Αφροδίτη - ο κυρίαρχος πλανήτης σου - θα ευλογήσει τον ωροσκόπο σου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας τόση αγάπη, ομορφιά και επιείκεια στην φθινοπωρινή σου εμπειρία. Καθώς ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό στις 14 Σεπτεμβρίου, μπορεί να νιώσεις αναζωογονημένη από πάθος, αυτοπεποίθηση και δύναμη καθώς το σύμπαν σε ενθαρρύνει να ανταγωνιστείς λίγο περισσότερο και να πας για τον στόχο. Μέχρι να ξεκινήσει η εποχή του Ζυγού στις 22 Σεπτεμβρίου, μπορεί να αισθάνεσαι άνετα καθώς η ενέργεια ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία σου με ευκολία.

Σεπτέμβριος: 29 εποχιακά φρούτα και λαχανικά για υγεία και οικονομία

Σκορπιός

Μπορεί να μην είναι ακόμα η εποχή του Σκορπιού, αλλά σίγουρα νιώθεις, Σκορπίνα, σαν στο σπίτι σου αυτόν τον μήνα. Στις 10 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη θα μπει στον Σκορπιό, πασπαλίζοντας με νεραϊδόσκονη τον πρώτο σου Οίκο. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις πιο όμορφα, σαν να λάμπεις από μέσα σου και όλοι θα προσέξουν την υπέροχη ομορφιά σου. Αυτή η μετάβαση συνοδεύεται από πολλά προνόμια. Για παράδειγμα, μπορεί να παρατηρήσεις περισσότερα άτομα να θέλουν να σε γνωρίσουν στα social media.