Σε ποια ηλικία είναι πιο πιθανό να βρεις την αδελφή ψυχή σου σύμφωνα με το ζώδιο σου

31.08.2021
Σε ποια ηλικία είναι πιο πιθανό να βρεις την αδελφή ψυχή σου σύμφωνα με το ζώδιο σου
Η συνάντηση με την αδελφή ψυχή σου είναι κάτι απίστευτα ξεχωριστό. Μπορεί στην αρχή να μην συνειδητοποιείς ότι τη συνάντησες, αλλά καθώς τη γνωρίζεις καλύτερα και ο δεσμός σας γίνεται ισχυρότερος, μπορείς με βεβαιότητα να πεις ότι είναι κάτι περισσότερο από απλώς σύντροφος ή εραστής. Διάβασε παρακάτω τι λέει η αστρολογία για την ηλικία που είναι πιο πιθανόν να συναντήσεις την αδελφή ψυχή σου, ανάλογα με το ζώδιο σου.

Κριός

Ο Κριός συναντά την αδελφή ψυχή του στην ηλικία των 25 ετών σε μια εποχή που ωριμάζει ακόμα και προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του. Αυτή είναι επίσης μια κρίσιμη στιγμή για την αδελφή ψυχή του, να τον δει ακριβώς όπως είναι.

Ταύρος

Οι Ταύροι συναντούν την αδελφή ψυχή τους όταν είναι 18 ετών. Προφανώς, είναι ακόμα πολύ νέοι, αλλά υπάρχει κάτι συναρπαστικό στο να είσαι νέος και ερωτευμένος.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι θα συναντήσουν την αδελφή ψυχή τους όταν είναι περίπου 19 ετών, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα να μην γνωρίζουν ότι βρήκαν την αδελφή ψυχή τους μέχρι να περάσουν μερικά παραπάνω χρόνια.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος ονειρεύεται την αληθινή αγάπη από μικρός, γι 'αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θα συναντήσει την αδελφή ψυχή του όταν είναι 21 ετών.

Ποιο ζώδιο είναι η αδερφή ψυχή σου και πού μπορεί να τη βρεις

Λέων

Ο Λέων μισεί την ιδέα να είναι σε μια σοβαρή σχέση μέχρι να καταλάβει τι θέλει πρώτα από τη ζωή. Αυτό μπορεί να διαρκέσει κάποιο διάστημα και σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες στιγμές που θα αναρωτιέται αν πήρε μια καλή απόφαση να περιμένει. Τελικά θα βρει την αδελφή ψυχή του στα 27 του.

Παρθένος

Ο Παρθένος ακούει για αδελφές ψυχές από ανθρώπους που έχουν βρει τις δικές τους, αλλά πάντα δυσκολεύεται να οραματιστεί τον εαυτό του να βρίσκει τη δική του αδελφή ψυχή. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθεί (ή δεν προσπαθεί), δεν φαίνεται να βρίσκει τη σύνδεση που πρέπει να έχει με κάποιον για να γίνει η αδελφή ψυχή του. Έτσι, το πιο πιθανό είναι να μη τη βρει ποτέ.

Ζυγός

Ο Ζυγός συναντά την αδελφή ψυχή του στην αμήχανη ηλικία των 20 ετών, όταν δεν είναι έφηβος πια, αλλά δεν είναι ακόμη ενήλικος. Θα υπάρξει τότε μεγάλη ανισορροπία στη ζωή του, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αναζήτηση απαντήσεων.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα γνωρίσει την αδελφή ψυχή του όταν είναι περίπου 17 ετών. Ακόμα παιδί σε αυτήν την ηλικία, δεν θα ξέρει πραγματικά τι να κάνει με αυτό το ξέσπασμα συναισθημάτων που θα έχει.

Τοξότης

Ο Τοξότης λατρεύει να είναι ελεύθερος και μόνος του, γι 'αυτό δεν θα συναντήσει την αδελφή ψυχή του μέχρι τα 28 του. Δεν θέλει καν να σκεφτεί τη δέσμευση μέχρι τα μέσα της δεκαετίας των '20, οπότε έχει νόημα το ότι η αδελφή ψυχή του δεν θα εμφανιστεί μέχρι να ξεκινήσει μια νέα φάση της ζωής του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως πιθανότατα θα συναντήσει την αδελφή ψυχή του όταν είναι στα 30 του. Αυτή είναι μια εποχή που μαθαίνει να δέχεται και να περιμένει εκπλήξεις στη ζωή, οπότε όταν συναντήσει επιτέλους την αδελφή ψυχή του, θα σκεφτεί: «Γιατί όχι;»

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν μοιάζει με τον τύπο του ατόμου που ερωτεύεται τόσο γρήγορα και ειδικά στην τόσο μικρή ηλικία των 22 ετών, αλλά οι σχέσεις αδελφών ψυχών αφορούν περισσότερο τη σύνδεση σε ένα βαθύτερο επίπεδο με ένα άτομο.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς αγαπούν το ειδύλλιο πίσω από τις αδελφές ψυχές και θα ονειρεύονται κρυφά τη δική τους αδελφή ψυχή μέχρι να τη βρουν. Όταν λένε την ιστορία για το πώς γνωρίστηκαν όταν ήταν 19, θα κάνουν τα πάντα να ακούγονται σαν παραμύθι.