Jennifer Lopez και Alex Rodriguez: Έτσι «χτίζουν»... κορμιά στο γυμναστήριο [video]

02.07.2019
Jennifer Lopez και Alex Rodriguez: Έτσι «χτίζουν»... κορμιά στο γυμναστήριο [video]
Και ναι. Στην προκειμένη περίπτωση, θέλει... κόπο!

H JLo και ο ARod είναι ένα από τα πιο fit (και πιο καυτά) φρέσκο-αρραβωνιασμένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ ή να πούμε καλύτερα στον πλανήτη Γη.

Δεν είναι μυστικό ότι η Jennifer διαθέτει άψογα γραμμωμένους κοιλιακούς και εντυπωσιακά οπίσθια. Ανάμεσα στη προπόνηση της μαζί με τον ARod και τη σούπερ υγιεινή διατροφή τους, το να διατηρούνται σε άψογη φόρμα είναι εξαιρετικά σημαντικό και για τους δύο. Εάν δεν γυμνάζονται λόγω του επαγγελματικού προγράμματος τους, ξεκινούν τις «δοκιμασίες» των 10 ημερών δηλαδή κόβουν όλη τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες.

Αλλά όταν η J. Lo έκανε re-post ένα μονταρισμένο βιντεάκι από το Instagram του A.Rod όπου και οι δύο βρίσκονται στο γυμναστήριο Beast Mode της ομάδας των Dallas Cowboys, μπορούμε να πούμε ότι μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Παρατήρησες τους κοιλιακούς της J.Lo; Τι έχεις να πεις; Θα ξαναφάς το καλοκαίρι παγωτό; Εμείς όχι, πάντως!

Προφανώς, όλα αυτά αποτελούν μέρος της κανονικής ρουτίνας της J.Lo, πριν από κάθε σόου της περιοδείας της με τίτλο «It's My Party» για τα 50 της χρόνια.

«Μου αρέσει να γυμνάζομαι την ημέρα του σόου ... προετοιμάζει το σώμα μου για τη νύχτα και έτσι δεν πιάνομαι. Έπειτα, όταν δεν έχω κάποια εμφάνιση, δεν κάνω τίποτα, απλά ξεκουράζομαι» λέει η Jennifer, στο κλιπ.

Ο A-Rod και η J.Lo κάνουν άπειρες ασκήσεις, σε πάγκους άρσης βαρών, βάρη και σχοινιά «battle ropes».

«Αισθάνομαι καλά όταν γυμνάζομαι! Πρέπει να παρακινείς τον εαυτό σου!» λέει η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Η J.Lo κάνει επίσης μνεία στην εφαρμογή Fitplan στο post της, η οποία φιλοξενεί ασκήσεις από τους αγαπημένους γυμναστές των celebrities όπως η Melissa Alcantara (trainer της Kim Kardashian) και η διάσημη προπονήτρια του Instagram Katie Crewe.

Ιδού: