ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / STAR GALLERY
8:30
11/1

Διάσημοι σταρ που τους εκμεταλλεύτηκαν οι γονείς τους [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί να έγιναν γνωστοί και αγαπητοί αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουν και την καλύτερη σχέση με τους δικούς τους. Δες παρακάτω ποια διάσημα παιδιά τα εκμεταλλεύτηκαν οι ίδιοι τους οι γονείς. 

Ο πατέρας της Ριάνα είχε για χρόνια προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά όταν εκείνη ήταν μικρή ενώ κακοποιούσε την μ

Ο πατέρας της Ριάνα είχε για χρόνια προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά όταν εκείνη ήταν μικρή ενώ κακοποιούσε την μητέρα της μπροστά στην κόρη τους. Παρόλα αυτά εκείνη ήταν διατεθειμένη να κρατήσει τον πατέρα της στη ζωή της όταν έγινε διάσημη και να του δώσει κάποιες ευκαιρίες. 

Όμως σύμφωνα με τον πατέρα της η Ρόμπιν - αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Ριάνα - δεν θέλει να του μιλάει και οι σχέσεις  τους δεν υπήρξαν οι καλύτερες.

Μάλιστα ο πατέρας της Ντόναλντ Φέντι- ήταν εκείνος που την πρόδοσε  το 2009 μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Κρις Μπράουν, αφού εκείνος πούλησε στον Τύπο το θέμα ενώ το έπαιζε καλός πατέρας. Συγκεκριμένα η Ριάνα είχε πει σε συνέντευξή της στην Vogue:

"Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο για να δει τι κάνω, αν ήμουν ζωντανή, τίποτα. Απλά δεν τηλεφώνησε ποτέ. Πήγε απευθείας στον Τύπο και πήρε την επιταγή του. ". Δεν την αδικούμε που δεν είναι το κορίτσι του μπαμπά μετά από όλα αυτά...