Όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις για το Baby Botox

09.06.2022
Όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις για το Baby Botox
Ένας ειδικός απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με την επίτευξη αποτελεσμάτων φυσικής όψης με το Botox

Παραδοσιακά, οι ενέσεις όπως το Botox, είναι συνώνυμες με ανέκφραστα μέτωπα, μεγάλα φρύδια και "τσιμπημένα" χαμόγελα. Τώρα, πολλοί επαγγελματίες προτιμούν να χρησιμοποιούν μικρο-δόσεις για τη θεραπεία των ρυτίδων για μια πιο φυσική εμφάνιση. Το κοινώς επινοημένο «baby Botox», μικρότερες ποσότητες της τοξίνης - με την ίδια ισχύ - μπορούν να προσφέρουν διακριτικά αποτελέσματα για ένα φρέσκο ​​βλέμμα, κάτι που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές τόσο στους επαγγελματίες που το κάνουν όσο και στους ασθενείς που το απαιτούν.

5 συχνοί μύθοι για τις ενέσιμες θεραπείες

Ως πλαστικός χειρουργός και ειδικός τόσο στις μη χειρουργικές όσο και στις χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις, ο Dr. Ashwin Soni είναι πρωτοπόρος στην τεχνική και εξηγεί τα πάντα για το baby Botox για όσες αναζητούν φυσικά αποτελέσματα από τη διαδικασία:

Τι σημαίνει ο όρος «baby botox»;
«Το «Baby Botox» ορίζεται ως μικρότερες δόσεις Botox που εγχέονται σε κάθε περιοχή, σε σύγκριση με το παραδοσιακό Botox όπου εγχέονται περισσότερες μονάδες σε κάθε σημείο
. Το «Baby Botox» επιτρέπει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα και στοχεύει στην εξάλειψη των ρυτίδων του μετώπου, επιτρέποντας παράλληλα κάποιες κινήσεις και εκφράσεις του προσώπου, τις οποίες μπλοκάρει το παραδοσιακό Botox. Με αυτήν την τεχνική, το Botox διανέμεται σε μικρότερες ποσότητες σε όλο το μέτωπο και την περιοχή των ποδιών της χήνας, γεγονός που αποτρέπει αυτή τη διαβόητη εμφάνιση του 'παγωμένου μετώπου'».

Γιατί υπάρχει δει αύξηση στις θεραπείες «baby Botox»;
«Νομίζω ότι η τάση στον κλάδο της αισθητικής έχει μετατοπιστεί προς μια πιο φυσική εμφάνιση. Οι ασθενείς έρχονται σε μένα για αποτελέσματα φυσικής όψης.

Σε ποιον ταιριάζει το «baby botox»;
«Πολλοί ασθενείς που έρχονται και με βλέπουν δεν έχουν κάνει ποτέ θεραπείες στο παρελθόν. Θέλουν απλώς να δείχνουν ανανεωμένοι, και όχι σαν να έχουν κάνει κάτι προφανώς».

Ποιο είναι το μυστικό για να πετύχεις αποτελεσματικό baby botox;
«Το μυστικό για το αποτελεσματικό «baby Botox» είναι η έγχυση μικρότερων δόσεων σε κάθε περιοχή θεραπείας και η ευρύτερη κατανομή των δόσεων με πρόσθετα σημεία ένεσης.
Η χορήγηση μεγαλύτερης δόσης σε λιγότερες περιοχές μπορεί να 'παγώσει' το μέτωπο, μπλοκάροντας τον μυ με πιο βαρύ τρόπο. Προσωπικά, επισημαίνω το μοτίβο ρυτίδων σε κάθε ασθενή γιατί ο καθένας είναι μοναδικός. Πολλοί επαγγελματίες έχουν τυποποιημένες προσεγγίσεις, αλλά οι ασθενείς είναι όλοι μοναδικές περιπτώσεις, επομένως οι θεραπείες πρέπει να προσαρμόζονται στην κατανομή και την ανατομία των ρυτίδων τους.