Τα μαλλιά της Emily Ratajkowski μετά τον χωρισμό σηματοδοτούν μια νέα αρχή

12.08.2022
Τα μαλλιά της Emily Ratajkowski μετά τον χωρισμό σηματοδοτούν μια νέα αρχή
Το μοντέλο απέκτησε εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της – και της πάει πολύ

Ένα ολοκαίνουργιο χτένισμα είναι πρακτικά υποχρεωτικό μετά από έναν χωρισμό. Για μερικές, αυτό περιλαμβάνει τον παράγοντα σοκ μιας χρωματικής μεταμόρφωσης, αλλά 9 φορές στις 10, ένα κούρεμα προσφέρει την επιθυμητή ανανέωση. Σκέψου τους παλιούς σου χωρισμούς και πιθανότατα θα θυμηθείς στιγμές που εκμεταλλεύτηκες ένα νέα look για να σε βοηθήσει να προχωρήσεις νοητικά σε ένα νέο κεφάλαιο. Και απ’ότι φαίνεται, η Emily Ratajkowski αποφάσισε να κάνει ακριβώς αυτό.

Η Jennifer Lopez έκανε το boho trend στα μαλλιά της με τον καλύτερο τρόπο

Έχοντας χωρίσει από τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard (αν και δεν έχει σχολιάσει δημόσια το θέμα), το μοντέλο και συγγραφέας έκανε μια ανάρτηση στα Instagram Stories επιδεικνύοντας ένα ολοκαίνουργιο look στα μαλλιά. Αποχωριζόμενη τη συμβατική ιδέα του χωρισμός=κούρεμα, η Emily Ratajkowski επέλεξε στην πραγματικότητα ένα πιο μακρύ look, προφανώς κάνοντας χρήση κάποιων extention μαλλιών για να προσθέσει μήκος και διάσταση στο προηγουμένως μεσαίο μήκος της.

Πέφτοντας στη μέση με πολλές στρώσεις και φυσική υφή στα μεσαία μήκη και τις άκρες, το νέο στυλ της EmRata εγγυάται ότι θα κεντρίσει τις εντυπώσεις - ιδίως όταν συνδυάζεται με μια συναρπαστική πόζα και ένα μικρό μαύρο φόρεμα. Μπορεί να σπάει την παράδοση, αλλά η μετάβαση από τα μαλλιά που φτάνουν μέχρι τους ώμους στα μήκη γοργόνας είναι εξίσου καλός τρόπος για να σηματοδοτήσεις ένα νέο ξεκίνημα.