3 ιδέες για κοντό κούρεμα σε σγουρό μαλλί

05.04.2022
3 ιδέες για κοντό κούρεμα σε σγουρό μαλλί
H άνοιξη είναι εδώ και δίνει την ευκαιρία για ένα κούρεμα ιδιαίτερα αναζωογονητικό.

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, υπάρχουν πολλά κουρέματα που μπορείς να κάνεις με κοντά, σγουρά μαλλιά. Τα στυλ κυμαίνονται από το bob (ένα δοκιμασμένο και αληθινό στυλ) και ακόμη και ένα σγουρό pixie (ένα κομψό, κοντό κούρεμα που ταιριάζει σε όλες σχεδόν τις γυναίκες). Με λίγα λόγια, εαν έχεις καθυστερήσει πολύ να κουρευτείς ή θέλεις απλά μια φρέσκια εμφάνιση στο σγουρό μαλλί σου, σίγουρα έχεις επιλογές. Διάβασε παρακάτω τι λένε επαγγελματίες κομμωτές για τρία από τα πιο δημοφιλή κοντά, σγουρά χτενίσματα.

Έχεις σγουρά μαλλιά; Να πώς πρέπει να τα περιποιηθείς

Το Pixie

Τα κουρέματα Pixie είναι αρκετά δημοφιλή και αξίζουν τη δοκιμή αν θέλεις ένα στυλ που είναι κομψό και εύκολα διαχειρίσιμο. «Το pixie cut είναι εντελώς κομψό και χωρίς φασαρία όσον αφορά το styling», λέει στο popsugar ο κομμωτής των celebrities Graham Nation. «Ενώ είναι υγρό το μαλλί, εφάρμοσε ένα σπρέι που ξεμπερδεύει και στέγνωσε τo καλά. Μόλις στεγνώσει, πρόσθεσε μια μικρή ποσότητα κεριού για ένα ελαφρύ κράτημα που θα διαρκέσει όλη την ημέρα».

Το Bob

Το κούρεμα Bob είναι απλό, αλλά είναι επίσης ευέλικτο και φαίνεται διαφορετικό σε κάθε άτομο. Εάν έχεις ένα σγουρό bob, ο κομμωτής Devin Toth συνιστά να το έχεις τις μπούκλες σου καθορισμένες. «Μπορείς να τις τσαλακώσεις ή να στρίψεις τμήματα μαλλιών σε πιο χαλαρές παχιές τούφες», λέει.

Πόσο συχνά πρέπει να λούζεσαι ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου

Tο Shag

Το shag κούρεμα έκανε μια επιστροφή που άξιζε τον τελευταίο χρόνο και το έχουμε δει σε μια ποικιλία παραλλαγών, συμπεριλαμβανομένου του σγουρού shag. «Τα δύο δημοφιλή στυλ shag είναι τα εξαιρετικά σγουρά, εξαιρετικά πολυεπίπεδα και μετά τα ίσια, με μακριές αφέλειες που έχουν κίνηση», λέει ο Toth.