Η Μάγισσα: Το μεγαλύτερο spoiler από όλα αφορά στην ταυτότητα του Αντρέι που τελικά θα φέρει... Σασμό

16.11.2023
Η Μάγισσα: Το μεγαλύτερο spoiler από όλα αφορά στην ταυτότητα του Αντρέι που τελικά θα φέρει... Σασμό
Η σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της και παρότι η πρωταγωνίστρια Μάγισσα, Θεοφανώ (Έλλη Τρίγγου) δεν έχει μάτια παρά για τον Μάρκο της (Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης) το κοινό τη θέλει με τον Αντρέι (Αναστάσης Ροϊλός) ο οποίος δεν είναι αυτός που νομίζει (και δεν το ξέρει ούτε ο ίδιος, ακόμη).

Η Θεοφανώ, λοιπόν, είναι έγκυος και ο Μάρκος το γνωρίζει όμως η αντίδρασή του δεν είναι και η καλύτερη, πράγμα που κάνει έξαλλη τη Θεοφανώ. Ο διάδοχος της φαμίλιας Λάσκαρη λαχταρά μεν ένα παιδί με την αγαπημένη του Θεοφανώ, όμως δεν είναι διατεθημένος να αφήσει τον πύργο και τη θέση του για χάρη της.

{https://twitter.com/HuanitaFlores/status/1724886122541494348}

Η πρότασή του να (της) βρει ένα σπίτι εκεί κοντά και εκείνος να πηγαίνει να τη (τους) βλέπει συχνά την εξαγριώνει και η αμέσως επόμενη αντίδραση είναι να δεχτεί την πρόταση του Φρίξου να παντρευτούν ώστε να καλύψει την εγκυμοσύνη στα μάτια των υπόλοιπων.

{https://twitter.com/plittaina/status/1724868301296136301}

Αν αυτός ο γάμος γίνει όντως ή αν η Θεοφανώ με τον Μάρκο φτάσουν να σχεδιάζουν να το σκάσουν μαζί, όπως ακούσαμε σε άλλη εκδοχή θα φανεί. Πάντως οι δυο τους (και όλοι, μάλλον) λογαριάζουν χωρίς τον «ξενοδόχο». Ο λόγος για τον Αντρέι Σιντόροφ, ο οποίος, όπως προκύπτει, μόνο τυχαίος δεν είναι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TiVi Σίριαλ, ο Αντρέι είναι γιος του Τζανέτου Λάσκαρη, ο οποίος ήταν η κεφαλή της οικογένειας πράγμα που τον κάνει αυτομάτως τον νόμιμο διάδοχο στο Λασκαραίικο. Τρελό; Λίγο, αλλά έχει και μια λογική!

{https://twitter.com/nationalanthemo/status/1725160331851296806}

Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Ο «Ρώσος» έχει ήδη αναφέρει πως ο πατέρας του δεν του φέρθηκε ποτέ με ζεστασιά (αντίθετα με τη μάνα του η οποία, όμως, πάντα ένιωθε ότι του έκρυβε κάτι). «Θα σε στείλω από εκεί που ήρθες», του έλεγε συχνά ο άνθρωπος που γνώρισε για πατέρα του ο Αντρέι, ο οποίος όμως, όπως φαίνεται, δεν ήταν.

{https://twitter.com/greekseriees/status/1724872196349149660}

Έχοντας χάσει τον αγαπημένο του θείο, ο Κανέλος μιλά στον φίλο Αντρέι και μοιράζεται μαζί του στιγμές από το παρελθόν του Τζανέτου. Μεταξύ των όσων του λέει, αναφέρεται και στον μεγάλο έρωτα της ζωής του θείου του με την οποία είχε σχέση λίγο πριν χαθεί. Το όνομα αυτής, Σοφία, όπως και της μητέρας του Αντρέι.

Ο Αντρέι αρχίζει να υποπτεύεται και ψάχνοντας μερικά στοιχεία επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο με τη μητέρα του να ήταν ήδη έγκυος όταν ο Τζανέτος χάθηκε και θεωρήθηκε νεκρός. Για να αποφύγει την κατακραυγή της κοινωνίας, η Σοφία αναγκάστηκε να παντρευτεί με τον Ρώσο Σεργκέι Σιντόροφ, ο οποίο αναγνώρισε μεν το παιδί της σαν δικό του, αλλά ποτέ δεν το αγάπησε σαν δικό του!

Τα κομμάτια του παζλ ενώνονται και ο Αντρέι είναι δικαιωματικά ο άρχοντας της Μάνης, αφήνοντας τον Μάρκο «στα κρύα του λουτρού» διεκδικώντας, μάλιστα και την ίδια τη Θεοφανώ, η οποία μάλλον δεν θα μείνει ασυγκίνητη.

Η σχέση αυτή είχει ήδη κερδίσει την έγκριση του κοινού πάντως καθώς η χημεία μεταξύ Ροϊλού και Τρίγγου είναι κάτι παραπάνω από ιδανική για να δημιουργηθούν τέτοιου είδους σενάρια.

{https://twitter.com/plittaina/status/1724890999854637386}

Τώρα, αν επαληθευτεί και το άλλο spoiler που θέλει τη Θεοφανώ αδελφή του Σπήλιου, τότε μπορεί να φτάσουμε και σε πραγματικό... Σασμό, όπως διαβάσαμε και στο Χ (πρώην Twitter) και προσυπογράφουμε!

{https://twitter.com/HuanitaFlores/status/1725118785042911619}

Μέχρι τότε, ιδού μια γεύση από το επεισόδιο της Δευτέρας.

{https://www.youtube.com/watch?v=_L2p_qCr5vg&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.11.2023 - 17:25