Βίκυ Καγιά: Το διαζύγιο με τον Ηλία Κρασσά, η προσθετική στήθους και μια πιθανή καριέρα στο modeling για την κόρη τους

13.02.2024
Βίκυ Καγιά: Το διαζύγιο με τον Ηλία Κρασσά, η προσθετική στήθους και μια πιθανή καριέρα στο modeling για την κόρη τους
Photo: NDP Photo Agency
Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day ήταν την Τρίτη το πρωί η Βίκυ Καγιά και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα πάντα με τον γνωστό χειμαρρώδη τρόπο της.

Εντυπωσιακή, με το καστανό, πλέον, μαλλί της, η Βίκυ Καγιά κάθισε απέναντι στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι δυο τους μίλησαν για τα πάντα. Αρχικά, η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει πώς διατηρεί στην άψογη κατάσταση που βλέπουμε όλοι το κορμί της.

«Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή pilates για τα μυοσκελετικά μου και Τρίτη, Πέμπτη, μιάμιση ώρα περπάτημα στο Καβούρι», απάντησε η Βίκυ Καγιά προσθέτοντας στα περί διατροφής ότι βασισμένη στον καλό μεταβολισμό που έχει έτσι κι αλλιώς από γεννησιμιού της, φροντίζει να τρώει απ' όλα αλλά λίγο γενικά.

Ως προς το μπότοξ επανέλαβε ότι έκανε μία φορά, δεν της άρεσε και δεν θα το ξαναέκανε γιατί τις αγαπά τις ρυτίδες της και δεν θέλει να αλλάξει πρόσωπο. «Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά πρότυπα ομορφιάς και ο καθένας θα πρέπει να διαλέγει αυτό που του ταιριάζει», είπε η Βίκυ Καγιά ενώ αποκάλυψε πως της είχαν προτείνεί να κάνει προσθετική στήθους πολλές φορές αλλά εκείνη ήταν κατηγορηματική πως «αυτό δεν θα γίνει ποτέ».

H Βίκυ Καγιά μας δείχνει πως να κάνουμε Layering μια όχι και τόσο κρύα μέρα του Χειμώνα

Βίκυ Καγιά για τα ψυχοσωματικά θέματα υγείας που αντιμετώπισε: «Δε σεβόμουν το σώμα μου»

Θα δεχόταν ποτέ η κόρη της να ακολουθήσει τη δική της καριέρα; Ναι, η ίδια η Βίκυ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να γίνει αυτό, ειδικά γιατί είναι η ίδια μέσα στον χώρο και ξέρει καλά τι πρέπει να γίνει, όμως «για πείτε το και στον Ηλία Κρασσά και μετά βλέπουμε» είπε συγκεκριμένα τονίζοντας πως ο σύζυγός της... ούτε να τ' ακούσει!

Η συζήτηση έφτασε και σε μια παράξενη περίπτωση όπου κάποιος της της είχε τηλεφωνήσει σχετικά με το αν κάποιο ρεπορτάζ που είχε κυκλοφορήσει για έναν χωρισμό διασήμων αναφερόταν σ' εκείνη και τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.

«Ήταν μια δημοσιογράφος που ήταν γλυκύτατη βέβαια η κοπέλα και μου είπε ότι η προσωπική μου ζωή απασχολεί τα media. Και λέω και εγώ ότι κάτι έγινε στο σχολείο. Ότι κάτι έχει συμβεί, ότι κάτι έχω χάσει! Γιατί συνήθως έτσι τα χάνω....Και μου είπαν ότι υπάρχει ένα δημοσίευμα για εμένα ότι παίρνω διαζύγιο και της λέω κι εγώ πως είσαι σίγουρη ότι είμαι εγώ και μου απάντησε ότι μοιάζει έτσι κάπως στην εικόνα, στο φιζίκ η κοπέλα στο κουίζ με εμένα. Και λέω και εγώ ότι πραγματικά με πιάνετε εξαπίνης. Δεν ξέρω γιατί με παίρνετε τηλέφωνο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κάνουν βέβαια τη δουλειά τους οι άνθρωποι, φαντάζομαι. Εγώ βέβαια εκτιμώ και σέβομαι πάντα ότι ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να κάνει τη δουλειά του και πρέπει να την κάνει. Ζούμε σε μια εποχή που είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη δουλειά μας, τον μισθό μας, να πληρώνουμε το ενοίκιο μας, και το καταλαβαίνω. Αλλά έμεινα λίγο παγωτό να το πω... μαρμαροκολώνα να το πω». είπε η Βίκυ Καγιά και η συζήτηση έληξε εκεί.

Η Βίκυ Καγιά νύφη: Οι φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο που δεν είχες δει

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς είναι παντρεμένοι από το 2014 και έχουν μαζί δυο παιδιά, την Μπιάνκα και τον Κάρολο.

{https://www.instagram.com/p/CsNuLWxIV_Y/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 13.02.2024 - 13:32