Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου φόρεσε το μπικίνι της και έφερε, ξαφνικά, το καλοκαίρι

26.04.2022
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου φόρεσε το μπικίνι της και έφερε, ξαφνικά, το καλοκαίρι
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα -και εμείς το κορμί της!

Μια πολύ καλοκαιρινή ανάρτηση έκανε η ελληνίδα ηθοποιός λίγο μετά το Πάσχα και μας έβαλη ήδη σε mood καλοκαιριού.

Στο Λιμένι, στο Οίτυλο της Μάνης βρίσκεται αυτές τις μέρες η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και, μεταξύ άλλων, κάνει και το μοντέλο στη φίλη της Εύη Παπαντωνίου στην οποία, βέβαια, αποδίδει και τα credit για τη λήψη.

Φορώντας ένα κομψότατο κίτρινο μπικίνι -με σώμα που θα ζήλευε η κάθε 20χρονη, να τα λέμε κι αυτά - η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια και μπαίνει, όπως γράφει ξεκάθαρα και στη λεζάντα σε summer mode!

Μιλώντας στο womenonly.gr και τη Νικολέτα Μακρή, παλιότερα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων και για το πώς καταφέρνει να έχει αυτή την έντονη αυτοπεποίθηση που εκπέμπει κάθε στιγμή.

«Είμαι μια γυναίκα Κριός στο ζώδιο και εμείς οι Κριοί φαινόμαστε ότι έχουμε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και κανείς δεν καταλαβαίνει το βάθος της ευαισθησίας που μπορεί να κρύβουμε», είχε πει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου συμπληρώνοντας όμως ότι το έχει δουλέψει και η ίδια αυτό το κομμάτι.

«Θέλει τη δουλειά του και αυτό, γιατί καμιά φορά μπορεί να ανακαλύψουμε ότι έχουμε χαμηλή εκτίμηση για τον εαυτό μας. Και με τη γιόγκα και με το NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός) που κάνω έχω βοηθηθεί πολύ», είχε εξηγήσει τότε.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: "Είχα μία άτυχη εγκυμοσύνη - Το παιδί πέθανε στην κοιλιά μου"