Μπορείς να είσαι στυλάτη και με λίγα χρήματα...

07.03.2018
Μπορείς να είσαι στυλάτη και με λίγα χρήματα...
Είσαι και εσύ μία από εμάς που θέλει να ανανεώνει συνέχεια την γκαρνταρόμπα της χωρίς όμως να ξοδεύει μια περιουσία; Σου έχω τη λύση που θα λατρέψεις!

Η λύση λοιπόν για όλες εμάς είναι η νέα τάση των vintage second hand . Έχει αρχίσει να γίνεται πιο διαδεδομένη στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό και λέω στην Ελλάδα γιατί στο εξωτερικό το second hand έχει γίνει τρόπος ζωής.

Γενικά οι περισσότερες στα ρούχα που θα ψωνίσουμε δίνουμε μεγάλη βάση και η αλήθεια είναι πως ξοδεύουμε και λίγο παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται κάποιες φορές, γιατί πιστεύουμε πως για να είναι κάτι ποιοτικό θα πρέπει να είναι και ακριβό. Τα vintage ήρθαν να καταρρίψουν αυτό το μύθο!
Αν όμως είσαι προϊδεασμένη με το ένστικτο της αμφισβήτησης θα σου αναφέρω μερικά κριτήρια ακόμα που ίσως σου αλλάξουν γνώμη:

Ψωνίζω επώνυμα ρούχα σε υπερβολικά χαμηλές τιμές.

Μπορείς άνετα να βρεις το κομμάτι που είχες δει πριν κάποιο καιρό στα περιοδικά πιστεύοντας τότε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να το αποκτήσεις. Η μόνη διαφορά τώρα είναι πως θα το αγοράσεις κάτω από την μισή του τιμή!

Τα ρούχα που μπορώ να βρω είναι πάντοτε διαχρονικά όσο κι αν αλλάζουν οι τάσεις της μόδας.

Όλοι ξέρουμε πως η μόδα κάνει κύκλους και τίποτα στη ντουλάπα σου δεν θα πάει χαμένο. Ειδικά όταν μιλάμε για διαχρονικά κομμάτια που είναι καλόγουστα όποια κι αν είναι η μόδα της εποχής.

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σίγουρα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Το καλό με αυτές τις αγορές είναι ότι έχεις μεγάλη ποικιλία για να διαλέξεις και το πολύ βασικό είναι ότι μπορείς να φτιάξεις ένα μοναδικό look, γιατί τόσο καιρό είχες βαρεθεί να βλέπεις να φοράει μια άλλη την ίδια μπλούζα με εσένα από τις γνωστές αλυσίδες ρούχων.

Αν και πολύ οικονομικά έχουν μεγάλη ανθεκτικότητα

Σκέψου πως για να είναι second hand και να είναι ακόμα σαν καινούργια πόσο πολύ αντέχουν στον χρόνο…