Α/Κ'16: Ρίγες are all around

01.05.2016
Δεν μας κάνει εντύπωση που οι ρίγες επιστρέφουν δυναμικά για το καλοκαίρι και είναι το κυρίαρχο μοτίβο σε κάθε λογής κομμάτια μόδας. Η έντονη και χοντρή ρίγα στα τοπ με τους ανοιχτούς ώμους στις πασαρέλες των οίκων Giorgio Armani,Salvatore Ferragamo και Missoni είναι εκκεντρικές και εντυπωσιακές Αν τολμήσουμε να φορέσουμε τις ρίγες σε κάποιο κομμάτι στο σύνολο μας, καλό είναι να μείνουμε πιστές στον κανόνα που θέλει να τις ταιριάξουμε με κάποιο μονόχρωμο κομμάτι. Μπορείς να φορέσεις ένα ρίγες παντελόνι με ένα μονόχρωμο τοπ και να εντυπωσιάσεις. Οι ρίγες φέτος πάνε παντού αφού και στα υφασμάτινα παντελόνια αλλά και στα τοπ είναι το βασικό μοτίβο. Σε marine στιλ ή σε πολλά και διαφορετικά χρώματα οι ρίγες ειδικά αν είναι κάθετες καταφέρνουν και μας δείχνουν πιο κομψές αφού μας αδυνατίζουν. Οι κάθετες ρίγες αδυνατίζουν και επιμηκύνουν ενώ οι οριζόντιες μπλε ρίγες είναι διαχρονικά in αυτή την εποχή του χρόνου.

Δεν μας κάνει εντύπωση που οι ρίγες επιστρέφουν δυναμικά για το καλοκαίρι και είναι το κυρίαρχο μοτίβο σε κάθε λογής κομμάτια μόδας. Η έντονη και χοντρή ρίγα στα τοπ με τους ανοιχτούς ώμους στις πασαρέλες των οίκων Giorgio Armani,Salvatore Ferragamo και Missoni είναι εκκεντρικές και εντυπωσιακές Αν τολμήσουμε να φορέσουμε τις ρίγες σε κάποιο κομμάτι στο σύνολο μας, καλό είναι να μείνουμε πιστές στον κανόνα που θέλει να τις ταιριάξουμε με κάποιο μονόχρωμο κομμάτι. Μπορείς να φορέσεις ένα ρίγες παντελόνι με ένα μονόχρωμο τοπ και να εντυπωσιάσεις.

Οι ρίγες φέτος πάνε παντού αφού και στα υφασμάτινα παντελόνια αλλά και στα τοπ είναι το βασικό μοτίβο. Σε marine στιλ ή σε πολλά και διαφορετικά χρώματα οι ρίγες ειδικά αν είναι κάθετες καταφέρνουν και μας δείχνουν πιο κομψές αφού μας αδυνατίζουν. Οι κάθετες ρίγες αδυνατίζουν και επιμηκύνουν ενώ οι οριζόντιες μπλε ρίγες είναι διαχρονικά in αυτή την εποχή του χρόνου.