Πώς να απογειώσεις το outfit σου - 6 tips για ανεπιτήδευτα cool εμφανίσεις

08.10.2020
Πώς να απογειώσεις το outfit σου - 6 tips για ανεπιτήδευτα cool εμφανίσεις
Δε χρειάζεται κόπος, αλλά τρόπος για να κάνεις ένα σύνολο να φαίνεται ανεπιτήδευτα cool. Με λίγες κινήσεις και κομμάτια-κλειδιά, μπορείς εύκολα και πολύ συχνά με οικονομικό τρόπο να κάνεις το σύνολο σου να ξεχωρίσει.

Δες και αυτό: Η κορυφαία φθινοπωρινή τάση στα φορέματα

Δες παρακάτω μερικές ιδέες για το πώς μπορείς να το καταφέρεις:

Βάλε μια "extra" πινελιά
Ποιος λέει ότι μπορείς να φορέσεις τα πιο εκκεντρικά κομμάτια μόνο αφού πέσει ο ήλιος; Τόλμησε να συνδυάσεις ένα πιο "βραδινό" σατέν φόρεμα με jacket και αρβυλάκια ή μια φούστα με παγέτες με ένα απλό T-shirt και sneakers.

Κάνε την ανατροπή στα παπούτσια
Με ένα σύνολο που όλοι θα περίμεναν να φορέσεις με ψηλοτάκουνα παπούτσια, φόρεσε flat, είτε slides και mules είτε sneakers και αρβυλάκια.

Η δύναμη της μονοχρωμίας
Βρες την απόχρωση που σου ταιριάζει και σε αντιπροσωπεύει, είτε πρόκειται για έναν ουδέτερο τόνο όπως μαύρο, γκρι, λευκό και μπεζ είτε για παστέλ, και χτίσε ένα μονοχρωματικό outfit με κομμάτια στο ίδιο χρώμα.

Αυτό το είδες; Πώς να βρεις ποια χρώματα σου ταιριάζουν

Δοκίμασε οversized γραμμή
Είτε πρόκειται για ένα σακάκι είτε για ένα χαλαρό jogger, η oversized γραμμή κάνει ένα σύνολο να φαίνεται πιο άνετο και cool.

Πρόσθεσε ένα σακάκι
Σε οποιοδήποτε χρώμα ή μοτίβο το επιλέξεις, το σακάκι φοριέται εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ και προσθέτει έναν αέρα ανεπιτήδευτου coolness.

Πρόσθεσε μια "πινελιά" με αξεσουάρ
Όπως μάλλον ήδη θα ξέρεις, τα αξεσουάρ μπορούν να κάνουν αυτομάτως ένα outfit πολύ πιο cool. Βάλε ένα στυλάτι ζευγάρι γυαλιά ηλίου, καλτσάκια με μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, και κοσμήματα όπως μια chunky αλυσίδα στο λαιμό, ένα εντυπωσιακό ear cuff ή και δαχτυλίδια που ταιριάζουν στο προσωπικό σου στυλ.