9:00
8/2/2017

4 στιλ για τα μαλλιά σου για του Αγ. Βαλεντίνου για να τον σαγηνέψεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και εσύ δεν ξέρεις πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου;Παρακάτω θα βρεις ποια είναι τα στιλ μαλλιών εκείνα που θα τον μαγέψουν!

Οι ανάλαφρες μπούκλες: 

Από τα πιο διαχρονικά και σέξι χτενίσματα, είναι χωρίς αμφιβολία οι ανάλαφρες μπούκλες.  Αν έχεις μακριά μαλλιά τότε θεωρείσαι από τις τυχερές που μπορούν να υιοθετήσουν αυτό το "μοιραίο" χτένισμα. Οι μπούκλες δεν πρέπει να είναι "δαχτυλίδι" αλλά πρέπει να είναι πιο χαλαρές έτσι ώστε να δίνουν στο χτένισμα σου "κίνηση".  

Η κοτσίδα σου: 

Αν θέλεις ένα διαφορετικό και παιχνιδιάρικο χτένισμα για τη μέρα αυτή τότε δεν έχεις παρά να πιάσεις τα μαλλιά σου σε κοτσίδα. Ψηλή, στο πλάι ή χαμηλή η κοτσίδα σου ήταν, είναι και θα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να του τραβήξεις το ενδιαφέρον. Μην ξεχνάς πως οι άντρες βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστικό το συγκεκριμένο χτένισμα. Το θέμα είναι να βρεις εκείνη την κοτσίδα που σου ταιριάζει καλύτερα. 

Ίσια και να πέφτουν στους ώμους:

Δεν υπάρχει πιο ωραίο και απλό χτένισμα από αυτό για την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου. Άφησε τα μαλλιά σου να πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους και δώσε τους υπέροχο άρωμα. Μην ξεχνάς πόσο σημαντικό είναι να μυρίζουν υπέροχα τα μαλλιά σου! Τα υπέροχα ίσια μαλλιά σου θα τον προκαλούν να τα χαϊδέψει. 

Μισά-μισά: 

Ένα από τα πιο ρομαντικά στιλ για τα μαλλιά σου είναι εκείνα που θέλουν τα μαλλιά σου να είναι πιασμένα μισά-μισά και να στερεώνονται με ένα εντυπωσιακό αξεσουάρα μαλλιών στο πίσω μέρος του κεφαλιού.