Ο οίκος Georg Jensen υποδέχτηκε εκλεκτούς καλεσμένους σε ένα art de la table δείπνο!

27.06.2023
Ο οίκος Georg Jensen υποδέχτηκε εκλεκτούς καλεσμένους σε ένα art de la table δείπνο!
Οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά τις bar & dining συλλογές του Οίκου Georg Jensen, καθώς και κοσμήματα που «ταξίδεψαν» από τη Δανία ειδικά για το ξεχωριστό αυτό δείπνο!

Άρωμα λεβάντας, περίτεχνα κοκτέιλ, wine pairing εμπειρία και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα είναι τα συστατικά που δημιούργησαν το πιο επιτυχημένο art de la table dinner του καλοκαιριού! Ο οίκος Georg Jensen, παρουσιάζοντας μοναδικά Art Deco είδη Home από τις συλλογές Βernadotte, Mitra, Vivianna, Sky και Cafu, υποδέχτηκε σε ένα μυστικό χώρο εκλεκτούς celebrities από την εγχώρια showbiz και τα Μedia. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Έλενα Χριστοπούλου, η Ζενεβιέβ, ο Λάκης Γαβαλάς, η Έλενα Γαλύφα, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και πολλοί ακόμη influencers και fashion icons, που έδωσαν το παρών στο event, προσθέτοντας λάμψη, ο καθένας με το δικό του μοναδικό στυλ!

ελενα-χριστοπουλου.jpg

Έλενα Χριστοπούλου

Ένα εκπληκτικό τραπέζι σκανδιναβικού design, διακοσμημένο με μοναδικής αισθητικής είδη Home Georg Jensen, περίμενε τους καλεσμένους υπό το φως των κεριών και το άρωμα της λεβάντας. Οι ήχοι της live μπάντας έδωσαν το έναυσμα για να ξεκινήσει το μοναδικό ταξίδι γαστρονομικής εμπειρίας. Οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στον κόσμο του σκανδιναβικού design και απόλαυσαν εκλεκτές γεύσεις σερβιρισμένες στα είδη bar & dining Georg Jensen, συγκεκριμένα από τις συλλογές Sky και Βernadotte.

Το event συμπλήρωσαν τέλεια τα μοναδικά statement κοσμήματα του οίκου Georg Jensen απο ασήμι 925, χρυσό 18kt και πολύτιμους λίθους. Οι συλλογές Arc, Vivianna Torun , Reflect και Mercy, έδωσαν στη βραδιά την απαραίτητη λάμψη και εντυπωσίασαν με τα τολμηρά τους σχέδια. Η εμβληματική, εκπληκτικής δεξιοτεχνίας, συλλογή Moonlight Grapes από ασήμι 925 και χρυσό 18kt, εντυπωσίασε με τα διαχρονικά της σχέδια.

λακησ-γαβαλασ.jpg

Λάκης Γαβαλάς

Στο τέλος της βραδιάς, το Sabrage Show έκλεψε την παράσταση και οι καλεσμένοι απόλαυσαν παγωμένη σαμπάνια και κοκτέιλ, σερβιρισμένα στα εμβληματικά ποτήρια της συλλογής Bernadotte, που αποπνέουν κομψότητα και πολυτέλεια.

Την οργάνωση της βραδιάς επιμελήθηκε η «I Wish Chic Events» της Πέγκυς Σιμιτζή και η εταιρία «The Kompany» που ανέλαβε τη διαχείριση των επωνύμων, των top influencers καλεσμένων και των Media.


Ο Οίκος Georg Jensen σας καλεί να μοιραστείτε τις πιο όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να κάνετε την κάθε σας στιγμή ξεχωριστή, με Jewelry & Home σχέδια μοναδικής αισθητικής και πολυτέλειας! Ανακαλύψτε όλες τις συλλογές στο:

GEORG JENSEN Flagship Store @ Golden Hall (Ground floor), Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ. 210 68 38 521

Σύντομα και στη Γλυφάδα!

Shop online: georgjensen.gr

Τελευταία τροποποίηση στις 27.06.2023 - 13:04