ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ
11:08
19/5/2009

Ο Δημοσθένης Βεργής, ο Κάρολος, η Κάρλα Μπρούνι και 50 αιγοπρόβατα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Είναι φοβερές οι διαισθήσεις μου. Και προβλέπω ότι θα γίνει σεισμός στο Κολωνάκι σε 9 ημέρες.

Είναι φοβερές οι διαισθήσεις μου. Και προβλέπω ότι θα γίνει σεισμός στο Κολωνάκι σε 9 ημέρες. Συγκεκριμένα, στις 23 Μαΐου θα εξορμήσει στην πλατεία ο πρωτοπόρος οικολόγος, ο αξιολάτρευτος Δημοσθένης Βεργής, με πολλούς φανατικούς οπαδούς του, αλλά και με 50 αιγοπρόβατα ελληνικά, για μια ειρηνική και οικολογική προεκλογική εκδήλωση του κόμματός του, που διεκδικεί όχι μία, αλλά πολλές έδρες στην Ευρωβουλή.

Αυτό που με άφησε κατάπληκτο είναι το γεγονός ότι στο κόμμα «Δημοσθένης Βεργής-Έλληνες Οικολόγοι» έχει προσχωρήσει και ο διάσημος κομμωτής και γλύπτης Κάρολος Καμπελόπουλος, που θριαμβεύει στο Παρίσι και είναι φίλος όλων των σταρ, του Αλέν Ντελόν, της Κατρίν Ντενέβ αλλά και της Κάρλας Μπρούνι. Από τον Κάρολο, άλλωστε, έμαθα, όπως αποκάλυψα και στο ΛΟΙΠΟΝ, ότι ο Σαρκοζί παντρεύτηκε με... συνοικέσιο την Κάρλα. Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Κάρλα είχε έρθει και πάλι ινκόγκνιτο στην Ελλάδα. Κι επειδή έμαθα ότι ήταν στην Αθήνα και ο Κάρολος Καμπελόπουλος, του τηλεφώνησα, για να μάθω την αλήθεια. Έτσι, σιγουρεύτηκα ότι η είδηση ήταν «μαϊμού». Ο Κάρολος ήρθε μόνος του στην Αθήνα και μου ανακοίνωσε περήφανα ότι αποφάσισε να πολιτευτεί και να διεκδικήσει έδρα στην Ευρωβουλή με το κόμμα του Δημοσθένη Βεργή.

«Πήρα την απόφαση αυτή», μου είπε ο Κάρολος, «γιατί τον Δημοσθένη τον εκτιμώ απεριόριστα. Τον γνωρίζω από τα Χανιά, όταν ήταν μικρός στο ορφανοτροφείο, αλλά και όταν ήρθε στο Παρίσι, όπου σπούδαζε δικηγόρος και για να ζήσει πουλούσε ελληνικές εφημερίδες. Ήταν ο μόνος που κατάφερε να πάρει συνεντεύξεις τόσο σημαντικές, από τον Ντε Γκολ, τον Πομπιντού, τον Ζισκάρ, τον Σιράκ, αλλά και τον Φιντέλ Κάστρο».

Είναι πραγματικός οικολόγος, αγνός και ιδεολόγος, χωρίς συμφέροντα και χωρίς στόχους σκοτεινούς. Γι’ αυτό πρέπει όλοι να τον δούμε στη μεγάλη του προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Κολωνακίου στις 23 Μαΐου.

Μη νομίσετε ότι ο Δημοσθένης Βεργής έχει εμπνευστεί από την πολυαγαπημένη και πολυχτυπημένη Έφη Θώδη, που πρώτη έκανε εμφάνιση στο Κολωνάκι με ένα αρνί. Δεν της έφερε γούρι... Ο Βεργής είναι ένας διαχρονικός οικολόγος και ζωόφιλος. Και θέλει να ξεχωρίζει από τους κάθε λογής και τους δήθεν οικολόγους, τους οποίους θεωρεί άχρωμους σαν παρουσία, αλλά πολύ χρωματισμένους και κομματισμένους στην ουσία.

Τι κρίμα που δεν θα είναι στη συγκέντρωση αυτή των οικολόγων οπαδών, πέραν κομμάτων και χρωμάτων και αιγοπροβάτων, η Έφη Θώδη, για να τραγουδήσει μαζί με τον Βεργή

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ