Cook Book,  4/5/2011

Καγιανας

Καγιανας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 άτομα

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κιλό ντομάτες ώριμες
5 αβγά
180 γρ. κρέας χοιρινό παστό
αλάτι, πιπέρι (προαιρετικά)
1 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο

Eκτέλεση
Περνάμε τις ντομάτες από το μπλέντερ και ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι. Mόλις κάψει το ελαιόλαδο, ρίχνουμε την ντομάτα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και, μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε το παστό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια. Aνακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει. Xτυπάμε τα αβγά καλά με το σύρμα και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Aνακατεύουμε σιγά σιγά μέχρι να δέσουν όλα τα υλικά και να ψηθούν τα αβγά. Aποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως.





ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ