WomenOnly.gr,  9/10/2008 6:31:07 μμ

Μέγεθος μορίου-παρθενια


Μου έχει εξομολογηθεί πως πρώτη φορά είναι με παρθένα κι αυτό τον αγχώνει αν και την ώρα που προσπαθούμε είναι πολύ ψύχραιμος.

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Θεία Λουκία καλησπέρα. Είμαι 23 ετών και παρθένα. Πριν από 6 μήνες γνώρισα τον σύντροφό μου, είναι 32 στα 33. Νιώθω πλέον έτοιμη να κάνω έρωτα μαζί του, γνωρίζει την απειρία μου και σε όσα προκαταρτικά έχουμε κάνει είναι πάρα πολύ τρυφερός και υπομονετικός. Πριν τον γνωρίσω είχα 1 σχέση, αλλά όπως προείπα, όχι ολοκληρωμένη. Το θέμα είναι πως το μόριο του συντρόφου μου είναι αρκετά μεγαλύτερο σε σχέση με του προηγούμενου κι όσες φορές έχουμε δοκιμάσει τουλάχιστον να μπει λίγο, δεν τα καταφέρνουμε. Μου είπε να μην ανησυχώ και πως θα προσπαθήσουμε αρκετές φορές μέχρι να γίνει, αλλά έχει αγχωθεί πολύ εκείνος γιατί όπως μου είπε με παλιότερες σχέσεις του οι κοπέλες, αν κι όχι παρθένες είχαν πονέσει πολύ και δεν ήξερε πώς να μου φερθεί. Να σημειώσω, δεν έχει ξαναπάει με παρθένα. Τι να κάνω; Θέλουμε πολύ κι οι δυο να κάνουμε έρωτα, αλλά είμαι που είμαι αγχωμένη εγώ, που δεν ξέρω, είναι κι εκείνος μήπως με πονέσει. Μου έχει εξομολογηθεί πως πρώτη φορά είναι με παρθένα κι αυτό τον αγχώνει αν και την ώρα που προσπαθούμε είναι πολύ ψύχραιμος. Μήπως φταίω εγώ που δεν ανοίγω κάτω; Ερεθίζομαι πολύ όμως και στο δάχτυλο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Ίσα, ίσα το θέλω και το επιζητώ, όπως κι εκείνος την στοματική επαφή καθώς δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μεσανατολικό το κάνατε! Ότι θα πονέσεις, θα πονέσεις. Δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις αυτό. Αλλά το πιο πιθανό είναι ότι στην περίοδο σου πονάς πολύ περισσότερο και για μεγαλύτερο διάστημα. Στην ουσία εδώ μιλάμε για ένα τσούξιμο που κρατάει δευτερόλεπτα, σαν το τρύπημα των αυτιών ας, πούμε. Το λίγο, λίγο και το σιγά, σιγά που λες ότι προσπαθήσατε δεν βοηθάει, όπως το κατάλαβες και μόνη σου. Ίσα, ίσα που κάνει ακόμα πιο αμήχανη την κατάσταση.

Το μέγεθος του μορίου δεν έχει τόση σημασία, γιατί ο γυναικείος κόλπος προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη και σχήματα με την κατάλληλη προετοιμασία. Ελπίζω βέβαια, ο σύντροφός σου να έχει γίνει περισσότερο επιδέξιος από τότε που λέει ότι πόνεσε τις πρώην φίλες του.

Εσύ πάντως, φρόντισε είσαι πραγματικά ερεθισμένη, να το θέλεις πολύ, ώστε να είσαι πιο υγρή γίνεται. Ακόμη καλύτερα αν χρησιμοποιήσεις σε αφθονία κάποιο καλό λιπαντικό, απ' αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά. Η διείσδυση πρέπει να γίνει μια κι έξω, με μια σταθερή, σχετικά αργή αλλά αποφασιστική κίνηση.

Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να είσαι σωματικά και ψυχικά χαλαρή και να αισθάνεσαι άνετα με το περιβάλλον. Φρόντισε να είσαστε σε έναν ήσυχο και οικείο χώρο, χωρίς πίεση χρόνου και χωρίς παρεμβολές από έξω. Η απαλή μουσική βοηθάει επίσης, όπως κι ο χαμηλός φωτισμός. Αλλά αυτό που μπορεί να κάνει θαύματα είναι λίγο αλκόολ μισή ωρίτσα πριν. Βέβαια, δεν λέμε να κατεβάσεις όλη τη μπουκάλα... Ένα ποτηράκι βότκα, ή όποιο άλλο ποτό προτιμάς είναι αρκετό, για να σε χαλαρώσει αν το πιεις αργά, αργά.

Έτσι όταν πέσετε στο κρεββάτι θα είσαι πολύ πιο δεκτική. Άνοιξε τα πόδια σου όσο περισσότερο μπορείς, μην σφίγγεσαι πουθενά και καθόλου, ανάπνεε αργά και βαθιά και συγκεντρώσου στην εμπειρία.

Μετά την επαφή, το πιο πιθανό είναι ότι θα δεις λίγο ανοιχτόχρωμο αίμα, που θα κρατήσει από ελάχιστα, μέχρι τρεις μέρες κι ίσως χρειαστείς κάποια σερβιέτα. Οπωσδήποτε μην αμελήσετε να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό, γιατί ειδικά στην πρώτη φορά, ο φόβος της σύλληψης μπορεί να γίνει σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας. Είπαμε πρέπει να νιώθεις όσο πιο άνετα γίνεται και δεν είναι ώρα για πειραματισμούς, από την πλευρά του.

Να ξέρεις ότι η πρώτη φορά ποτέ δεν είναι είναι η καλύτερη για μια γυναίκα, αλλά αξίζει από μόνη της και το πιθανότερο είναι ότι θα την θυμάσαι για πάντα.

Χαλάρωσε κι απόλαυσέ την!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ