13:17
30/5/2016

Η μυστική συνταγή για τις τούρτες καθρέπτης που έγιναν viral

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σίγουρα τις έχεις δει αφού οι εντυπωσιακές και ιδιαίτερες αυτές τούρτες κάνουν το γύρο του διαδικτύου. 

Πρόκειται για τις δημιουργίες της Ρωσίδας Όλγα Νοσκοβα που έγινε γνωστή εν μια νυκτί όταν έγινε γνωστός ο λογαριασμό του Instagram της

Στο λογαρισμό της έχει συγκεντρώσει φωτογραφίες από τις υπέροχες γλυκιές δημιουργίες της που μοιάζουν με χρωματιστούς καθρέπτες. 

Οι φωτογραφίες πραγματικά μας υπνωτίζουν ενώ οι φαν της Όλγας στο Instagram αναρωτιούνται για το μυστικό της επιτυχίας το οποίο η ξανθιά Ρωσίδα κρατάει επτασφράγιστο. 

Ποιό είναι όμως το μυστικό της; 

Όπως λέει η ίδια το κλειδί βρίσκεται στην εμπειρία που επέκτησε δια των πειραματισμών! Δίνει ωστόσο ένα στοιχείο... 

Αποκαλύπτει πως το marbelized αποτέλεσμα οφέιλεται στα διαφορετικά χρώματα γλάσου αλλά και τον τρόπο γλασαρίσματος! 

Και μπορεί η ίδια να μη δίνει περισσότερα στοιχεία, υπάρχουν όμως και οι καλοθελητές... 

Το μυστικό ισχυρίζεται πως γνωρίζει ένας χρήστης του Reddit κι αποκαλύπτει τη συνταγή για το μυστικό γλάσο που κάνει την επικάλυψη τόσο εντυπωσιακή. 

Σύμφωνα με τον χρήστη SuperDrew124 η μυστική συνταγή είναι η παρακάτω. 

 

Όπως ισχυρίζεται ο χρήστης του δικτύου ο τρόπος για να πετύχεις αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι ακολουθώντας την παρακάτω συνταγή.  

Η Όλγα δεν έχει ακόμη απαντήσει για την εγκυρότητα ή μη της συνταγής, εμείς όμως σου την αποκαλύπτουμε. 

Υλικά

  • 20γραμμάρια 
  • 120γραμμαρια νερό 
  • 300 γραμμάρια γλυκόζης 
  • 300 γραμμάρια ζάχαρρης 
  • 150 γραμμάρια νερό
  • 200 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα 
  • 300 γραμμάρια σοκολάτας (λευκής για χρωματιστά - μαύρης/ γάλακτος για γλάσο σοκολάτας ή συνδιασμός των παραπάνω)
  • Χρώμα ζαχαροπλαστικής 

Εκτέλεση 

  • Βουτάμε τη ζελατίνη στο νερό 
  • Βράζουμε τη γλυκόζη, τη ζάχαρη και το νερό. Βγάζουμε από τη φωβτιά και προσθέτουμε τη ζελατίνη. 
  • Προσθέτουμε ζαχαρούχο γάλα 
  • Ρίχνουμε από πάνω τη σοκολάτα και το μείγμα έτσι ώστε να αφαιρεθούν οι φυσαλίδες. 
  • Ψήνουμε στους 35 βαθμούς. 
  • Αν ρίξουμε ταυτόχρονα γλάσο με διαφορετικά χρώματα μπορούμε να επιτύχουμε τα "μαρμάρινο" αποτέλεσμα. 

Ψάξαμε και βρήκαμε συνταγή και βίντεο με οδηγίες βήμα-βήμα για το πιο εύκολο γλασάρισμα τούρτας - καθρέπτη!

Δες το στην επόμενη σελίδα και καλή επιτυχία.

 

 

Φτιάξε μόνη σου εντυπωσιακή τούρτα - καθρέπτη

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ