Τι να προσθέσεις στην πορτοκαλάδα σου για να κάψεις περισσότερο λίπος | αρμονικη ζωη , διατροφή | womenonly.gr | Αρμονική Ζωή
7:56
15/5

Τι να προσθέσεις στην πορτοκαλάδα σου για να κάψεις περισσότερο λίπος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινάς την ημέρα σου από έναν δροσερό, φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι.

Πρόκειται για μία επιλογή που όχι μόνο θα σε γεμίσει ενέργεια, μα επιπλέον θα σου εξασφαλίσει τις βιταμίνες που χρειάζεται η επιδερμίδα και ο οργανισμός σου στο σύνολό του για το πρώτο μισό του 24ώρου.

Ένα μεγάλο ποτήρι χυμός πορτοκάλι σου χαρίζει ελάχιστες θερμίδες, οι οποίες καίγονται σε χρόνο dt, την ώρα που σου εξασφαλίζει τη δημιουργία αντισωμάτων, θωρακίζοντας τον οργανισμό σου και προστατεύοντας σε από τις ιώσεις της εποχής.

Τι θα έλεγες λοιπόν να βοηθούσες λίγο την κατάσταση ώστε να μετατρέψεις τον πρωινό σου χυμό σε μία «βόμβα» που μεταξύ άλλων καίει και το λίπος; Είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζεις.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγη κανέλλα και το χυμό από ένα γκρέιπφρουτ κόκκινο ή κίτρινο. Η επιλογή είναι δική σου!

Από τη μία η κανέλλα έχει αντιοξειδωτική δράση και από την άλλη το γκρέιπφρουτ φημίζεται για την ιδιότητά του να καίει το λίπος.

Μαζί με τα 3 – 4 πορτοκάλια που στύβεις, συνέχισε με ένα γκρέιπφρουτ και μόλις ο χυμός σου είναι στο ποτήρι, πρόσθεσε λίγη κανέλλα.

Αυτός κι αν είναι χυμός!