Η Πανσέληνος του Μαρτίου και πως επηρεάζει το κάθε ζώδιο

21.03.2024
Η Πανσέληνος του Μαρτίου και πως επηρεάζει το κάθε ζώδιο
Η πανσέληνος του Μαρτίου αναφέρεται συχνά ως «Σελήνη του Σκουληκιού» (Worm Moon) και θα τη δούμε στον ουρανό στις 24 του μήνα.

Αυτό το όνομα που μπορεί να σου φαίνεται παράξενο προέρχεται από την παράδοση των ιθαγενών της Αμερικής, ιδιαίτερα τις φυλές Algonquin, που χρησιμοποιούσαν διάφορα φεγγάρια για να παρακολουθούν τις εποχές. Η «Σελήνη του Σκουληκιού» σηματοδοτεί τη στιγμή που το έδαφος αρχίζει να ξεπαγώνει και οι γαιοσκώληκες αρχίζουν να αναδύονται, σηματοδοτώντας τον ερχομό της άνοιξης.

Το 2024, η συγκεκριμένη πανσέληνος πέφτει στις 24 Μαρτίου και ιδού μερικές σύντομες και γενικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο κατά τη διάρκεια αυτής της σελήνης:

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου): Η Σελήνη ενεργοποιεί τον Κριό με μια έκρηξη ζωτικότητας και κινήτρου. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε νέα έργα ή να κάνετε τολμηρά βήματα προς τους στόχους σας.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου): Ο Ταύρος μπορεί να αισθανθεί μια ανανεωμένη αίσθηση σταθερότητας και ασφάλειας κατά τη διάρκεια της Σελήνης των σκουληκιών. Εστιάστε στο να καλλιεργείτε τις σχέσεις σας και να φροντίζετε τις υλικές σας ανάγκες.

Τι δείχνει ο μήνας που γεννήθηκες για την προσωπικότητα και την υγεία σου, σύμφωνα με την επιστήμη

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου): Η Σελήνη αυτή ενθαρρύνει τους Διδύμους να επικοινωνήσουν τις ιδέες τους και να συνδεθούν με τους άλλους. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για δικτύωση και εξερεύνηση νέων ενδιαφερόντων.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου): Ο Καρκίνος μπορεί να βιώσει αυξημένα συναισθήματα κατά τη διάρκεια της Σελήνης των σκουληκιών. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για αυτοστοχασμό και για να καλλιεργήσετε τη συναισθηματική σας ευεξία.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου): Το Worm Moon ρίχνει φως στη δημιουργικότητα και την αυτοέκφραση του Λέοντα. Αγκαλιάστε τα πάθη σας και ακολουθήστε δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου): Η Παρθένος ενθαρρύνεται να επικεντρωθεί στην υγεία και την ευημερία κατά τη διάρκεια της Σελήνης των σκουληκιών. Κάντε πρακτικά βήματα προς την αυτοβελτίωση και την οργάνωση.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου): Οι Ζυγοί μπορεί να βρουν ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις τους κατά τη διάρκεια της Σελήνης των σκουληκιών. Εστίαση στον συμβιβασμό και τη συνεργασία για αμοιβαία ανάπτυξη.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου): Η Σελήνη των σκουληκιών φωτίζει τη διαίσθηση και το βάθος του Σκορπιού. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και εμβαθύνετε σε θέματα πνευματικότητας ή ψυχολογίας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου): Ο Τοξότης εμπνέεται να εξερευνήσει νέους ορίζοντες και να διευρύνει τις γνώσεις του κατά τη διάρκεια της Σελήνης του σκουληκιού. Αναζητήστε την περιπέτεια και απολαύστε ευκαιρίες μάθησης.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου): Ο Αιγόκερως μπορεί να αισθάνεται ώθηση για να πετύχει τους στόχους του και να διαπρέψει στις προσπάθειές του κατά τη διάρκεια της Σελήνης των σκουληκιών. Μείνετε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στις φιλοδοξίες σας.

Κάθε ζώδιο έχει το χρώμα του - Ποιο είναι το δικό σου;

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου): Η Σελήνη του σκουληκιού ενθαρρύνει τον Υδροχόο να αγκαλιάσει την ατομικότητά του και να κυνηγήσει τα μοναδικά τους οράματα. Αγκαλιάστε την καινοτομία και σκεφτείτε έξω από το κουτί.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου): Οι Ιχθύες μπορεί να βιώσουν αυξημένη διαίσθηση και δημιουργικότητα κατά τη διάρκεια της Σελήνης των σκουληκιών. Εμπιστευτείτε την εσωτερική σας καθοδήγηση και εξερευνήστε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.03.2024 - 11:45