Penélope Cruz: Τα 5 μυστικά ομορφιάς που την έχουν κάνει να κερδίζει τη μάχη με τον χρόνο

Penélope Cruz: Τα 5 μυστικά ομορφιάς που την έχουν κάνει να κερδίζει τη μάχη με τον χρόνο
(photo: @penelopecruzofficial)
Η Ισπανίδα ηθοποιός Penélope Cruz κλέβει τις εντυπώσεις εδώ και χρόνια και στα 49 της δείχνει ακόμα πιο λαμπερή από ποτέ.

Έχει ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο και σώμα που φροντίζει πολύ. Από την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή μέχρι την τακτική άσκηση, η βραβευμένη ηθοποιός μοιράστηκε τα μυστικά που τη βοηθούν να αντιμετωπίζει τον χρόνο με χάρη και να διατηρεί μια νεανική εμφάνιση.

{https://www.instagram.com/p/Cm96ta3y4x0/}

Γυμνάζεται πολύ

Η τακτική άσκηση σε βοηθά να έχεις ενέργεια και ωφελεί τη συνολική σου υγεία. Η καθημερινή γυμναστική μπορεί επίσης να επηρεάσει θετικά το δέρμα σου και η Cruz κάνει ότι μπορεί για να παραμείνει δραστήρια. «Κάνω Bikram yoga, η οποία έχει αλλάξει εντελώς το σώμα μου. Κάποτε ήμουν νωθρή και τώρα το επίπεδο ενέργειάς μου είναι στα ύψη. Είναι σαν μαγεία, αλλά πρέπει να κερδίσεις αυτή τη μαγεία», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η ηθοποιός.

Οι πιο δημοφιλείς θεραπείες ομορφιάς στο Hollywood

Χρησιμοποιεί roller από νεφρίτη για να ξεπρήζεται το πρόσωπό της

Ένα roller προσώπου από νεφρίτη είναι ένα προσιτό εργαλείο ομορφιάς που μπορεί να κάνει θαύματα στο δέρμα σου. Η τακτική χρήση μπορεί να φωτίσει την επιδερμίδα σου, να μειώσει το πρήξιμο και να διαμορφώσει το περίγραμμα του προσώπου σου. «Ο makeup artist μου, ο Pablo Iglesias, χρησιμοποίησε πάνω μου ένα roller από νεφρίτη στα γυρίσματα της τελευταίας μας ταινίας και μαντέψτε τι; Λειτουργεί πραγματικά», είπε η Cruz.

Πιστεύει ότι η ομορφιά ξεκινά από τη διατροφή

Η χρήση των κατάλληλων προϊόντων περιποίησης μπορεί να ωφελήσει την επιδερμίδα σου, αλλά η σωστή διατροφή είναι επίσης ζωτικής σημασίας. «Είμαι παθιασμένη με αυτό. Πιστεύω πραγματικά ότι είναι αλήθεια ότι το στομάχι σου είναι ο δεύτερος εγκέφαλος σου», είπε η βραβευμένη ηθοποιός.

Penélope Cruz - Javier Bardem: Αποκαλύπτουν τους κανόνες με τους οποίους μεγαλώνουν τα παιδιά τους και προσφέρουν έμπνευση

Καθαρίζει πάντα το δέρμα της τη νύχτα

Το να ξεχάσεις να καθαρίσεις και να ενυδατώσεις το δέρμα σου πριν τον ύπνο μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες συνέπειες, όπως φραγμένους πόρους και πρόωρες ρυτίδες. Η ηθοποιός είναι πολύ πειθαρχημένη με τα νυχτερινά της τελετουργικά ομορφιάς και δεν παρακάμπτει ποτέ τη σωστή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της. «Πάντα καθαρίζω το δέρμα μου και το ενυδατώνω», είπε.

{https://www.instagram.com/p/Bx7pv0SHnTW/?img_index=1}

Αποφεύγει τη ζάχαρη

Μπορεί να φαίνεται αδύνατο να αντισταθείς σε ένα νόστιμο cupcake ή στο αγαπημένο σου ντόνατ, αλλά η μείωση της ζάχαρης μπορεί να ωφελήσει τρομερά το δέρμα σου. Η αγαπημένη ηθοποιός προσπαθεί να αποφύγει τροφές που μπορεί να είναι επιβλαβείς για την ομορφιά της. «Προσπαθώ να αποφεύγω τα γαλακτοκομικά και τη ζάχαρη. Τρώω πολλά φρούτα, λαχανικά και ποιοτικές πρωτεΐνες από ζώα ελευθέρας βοσκής. Πίνω επίσης πολύ νερό, κάτι που δεν έκανα», έχει πει.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.05.2023 - 09:54