Η Meghan Markle σε σπάνιες αποκαλύψεις για τα παιδιά της, Archie και Lilibet

10.05.2024
Η Meghan Markle σε σπάνιες αποκαλύψεις για τα παιδιά της, Archie και Lilibet
Στη Νιγηρία βρίσκονται αυτές τις μέρες ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle και η δούκισσα του Sussex έδωσε μια συνέντευξη όπου μοιράστηκε σπάνιες λεπτομέρειες για τα παιδιά της.

Ο πρίγκιπας Harry βρέθηκε στο Λονδίνο όπου και παραλούθησε τη λειτουργία για τα 10 χρόνια των Invictus Games που θέσπισε και τελούν υπό την αιγίδα του και χωρίς να συναντήσει κανέναν από τη βασιλική οικογένεια έφυγε για τη Νιγηρία όπου τον συνόδευσε η σύζυγός του.

Ο Harry και η Meghan βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Λονδίνου και δεν είχαν μαζί τα παιδιά τους. Φαίνεται ότι τα πριγκιπόπουλα Archie και Lilibet έμειναν πίσω στην Καλιφόρνια.

Την Παρασκευή, το (semi) royal ζεύγος επισκέφτηκε τη Lightway Academy όπου μιλώντας σε μαθητές του νηπιαγωγείου η Meghan αποκάλυψε πως το αγαπημένο μάθημα της κόρης της είναι ο χορός «εξαιτίας του... χοροπηδητού».

Meghan Markle and Prince Harry's daughter Lilibet

Αργότερα, όταν η συζήτηση έφτασε στην ψυχική υγεία, η πρωταγωνίστρια του Suits αφηγήθηκε μια πρόσφατη συζήτηση που είχε με τη Lilibet, η οποία θα γίνει 3 ετών στις 3 Ιουνίου.

«Πριν από μερικές εβδομάδες, με κοίταξε στα μάτια και είδε την αντανάκλασή της μέσα σ' αυτά», περιέγραψε η Meghan συνεχίζοντας με τα λόγια που της είπε η κόρη της και, προφανώς, τη συγκίνησαν πολύ. «Μαμά, με βλέπω σ' εσένα», είπε η μικρή και η μαμά... «έλιωσε».

Meghan Markle, Prince Harry, Lilibet and Archie

Η Markle και ο πρίγκιπας Harry, 39, έχουν επίσης έναν γιό, τον 5χρονο πρίγκιπα Archie ο οποίος, σύμφωνα με τη μαμά του «δείχνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κατασκευή».

{https://www.instagram.com/p/C6yGlg_NtUl/}

Για την ιστορία, πάντως, την ώρα που ο πρίγκιπας Harry βρισκόταν στο Λονδίνο και στον Καθεδρικό Ναό του St. George, ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος, όχι μόνο δεν βρήκε χρόνο στο πολυάσχολο πρόγραμμά του να δει τον μικρότερο γιο του, αλλά φέρεται να διέταξε όλα τα μέλη της οικογένειας να παρευρεθούν στο πάρτι που διοργάνωνε ο ίδιος στον κήπο του, ταυτόχρονα με την εορταστική λειτουργία των Invictus Games του.

Ο Harry έχει, βέβαια, μια μικρή στήριξη από την ευρύτερη οικογένειά του καθώς στο πλευρό του στάθηκαν τα αδέλφια της μητέρας του.

{https://www.instagram.com/p/C6t2Ge9oo8m/?img_index=6}

Τελευταία τροποποίηση στις 10.05.2024 - 17:20