Ζευγάρι και στη ζωή η Βασιλική και ο Μαθιός του Σασμού; Τα διαζύγια, τα unfollow, οι φήμες και το σχόλιο της Τσιμτσιλή

28.03.2024
Ζευγάρι και στη ζωή η Βασιλική και ο Μαθιός του Σασμού; Τα διαζύγια, τα unfollow, οι φήμες και το σχόλιο της Τσιμτσιλή
Μετά τα σχεδόν ταυτόχρονα διαζύγιά τους, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος λέγεται ότι είναι ζευγάρι και στη ζωή.

Ο έρωτας του Μαθιού και της Βασιλικής του Σασμού έχει γράψει τη δική του λαμπρή σελίδα στην τηλεοπτική ιστορία και μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει, χωρίς αμφιβολία, η χημεία των ηθοποιών που τους ερμηνεύουν. Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου «έδεσαν» μοναδικά από την πρώτη στιγμή δίνοντας μια ξεχωριστή πνοή σε έναν έρωτα που πέρασε (και περνά ακόμη, δηλαδή) δια πυρός και σιδήρου.

{https://www.instagram.com/p/C4pcWhFI09M/}

Σασμός: Ο κύριος και η κυρία Σταματάκη στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους

Ενώ και ο τρίτος κύκλος της δημοφιλούς σειράς του Alpha οδεύει προς το τέλος, τα ονόματα των δύο πρωταγωνιστών βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας λόγω της έντονης φημολογίας που προκλήθηκε από δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι και στη ζωή.

{https://www.instagram.com/p/CuFKQ4pIVl5/}

Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από όλα αυτά που θα αναφέρουμε, πληροφορίες θέλουν τόσο τον γάμο της Μαριλίτας Λαμπροπούλου με τον επί 14 χρόνια σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη , όσο και αυτόν του Δημήτρη Λάλου με την εδώ και 7 χρόνια σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου να έχουν λήξει. [η ανάρτηση κάτω είναι από τα Χριστούγεννα του 2023 από οικογενειακή εξόρμηση στο εξωτερικό].

{https://www.instagram.com/p/C1SUS9yLIiD/}

Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν για block και unfollow της Έλενας Μαυρίδου τόσο στον Δημήτρη Λάλο, όσο και στη Μαριλίτα Λαμπροπούλου ενώ την Τετάρτη 28 Μαρτίου, το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή που δεν ήθελε να πει κάτι, δεδομένου πως είναι όλοι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, μάλλον κάτι είπε τελικά...

«Αν περιμένετε από μένα κάποια ανακοίνωση του στυλ, αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και εκτός Σασμού, δε θα την ακούσετε», είπε η παρουσιάστρια του Happy Day μόλις προβλήθηκε το απόσπασμα που αφορούσε στο συγκεκριμένο νέο.

«Αναφέρομαι στο δημοσίευμα που θέλει τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να είναι ζευγάρι και εκτός του σήριαλ. Και αν σας λέω ότι δε θα κάνω μια τέτοια ανακοίνωση ή επιβεβαίωση, είναι γιατί δεν το γνωρίζω και δεν έχω μια τέτοια πληροφόρηση από τον σταθμό στον οποίο ανήκω. Ωστόσο, υπάρχει ένα ρεπορτάζ, που δεν είναι τυχαίο, και θα αναφερθώ σε κάποια στοιχεία που ίσως συνηγορούν στο να υπάρχει ένα τέτοιο ρεπορτάζ στην πάντα έγκυρη On Time… Εγώ, ως Σταματίνα Τσιμτσιλή, παρουσιάστρια του Alpha, δε μπορώ να επιβεβαιώσω ένα τέτοιο ρεπορτάζ από τον Alpha. Τι συμβαίνει όμως;», αναρωτηθηκε η παρουσιάστρια και συνέχισε.

{https://www.instagram.com/p/C4h7oDQI294/}

«Θυμάστε ότι πριν ένα μήνα κυκλοφόρησε μια είδηση ότι ο κύριος Νταλιάνης χωρίζει μετά από πολλά χρόνια γάμου με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Χωρίζουν, υπάρχουν όμως καλές σχέσεις. Μάλιστα προχθές κάνανε και μια δημόσια εμφάνιση κάπου, παίζουν μαζί και στο θέατρο, έχουν και τα παιδάκια τους. Φαίνεται ότι οι σχέσεις δεν είναι κακές. Μια εβδομάδα μετά, κυκλοφορεί η είδηση ότι χωρίζει και ο Δημήτρης Λάλος από τη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου, μετά από εννιά χρόνια, έχουν και μια κόρη. Δεν υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση, ούτε διάψευση, ούτε και από αυτό το ζευγάρι. Αλλά, οι καλά γνωρίζοντες στάθηκαν και σε ένα unfollow και ένα block. Καμιά φορά, τα social media είναι αυτά που αποκαλύπτουν κάτι. Στο ρεπορτάζ βλέπουμε ότι η Έλενα Μαυρίδου επιβεβαίωσε τον χωρισμό κάνοντας unfollow και block στον Δημήτρη Λάλο αλλά και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, και το ρεπορτάζ βασίζεται στο γεγονός ότι για να υπάρχουν αυτά τα ταυτόχρονα unfollow κάτι συμβαίνει», κατέληξε με την Τίνα Μεσαροπούλου να παίρνει σκυτάλη λέγοντας:

Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο! Το ήξερες ότι αυτοί οι διάσημοι κύριοι και κυρίες υπήρξαν συμμαθητές;

«Υπάρχει μια έντονη φημολογία – χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι – και στους θεατρικούς κύκλους ότι υφίσταται μια τέτοια σχέση. Επειδή υπάρχουν και μικρά παιδάκια, και επειδή οι ίδιοι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει να επικοινωνήσουν αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, αν έχει ανοίξει, θα το σεβαστούμε και θα μείνουμε εκεί. Ούτως ή άλλως αν υπάρχει μια νέα σχέση που θα μακροημερεύσει, είναι θέμα χρόνου να φανεί».

Για την ιστορία να θυμήσουμε πως ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου έχουν μία κόρη και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου με τον Γιάννη Νταλιάνη δύο.

{https://www.instagram.com/p/C4qJbmWoPTR/}

Τελευταία τροποποίηση στις 28.03.2024 - 21:42