Ποιο χριστουγεννιάτικο κοκτέιλ σου ταιριάζει βάσει ζωδίου (Μέρος Α')

25.12.2021
Ποιο χριστουγεννιάτικο κοκτέιλ σου ταιριάζει βάσει ζωδίου (Μέρος Α')
Η περίοδος των διακοπών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τι καλύτερο και γιορτινό από το να μάθεις πιο κοκτέιλ είναι το ιδανικό σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου που συνδέονται με το ζώδιο σου. Δες λοιπόν παρακάτω τις προτάσεις του OnBuy.com για το τι θα πρέπει να επιλέξεις να πιεις σύμφωνα με την αστρολογία.

Κριός
Mistletoe Martini

Εκείνοι που γεννιούνται στο ζώδιου του Κριού είναι γνωστοί για την παθιασμένη φύση, τον ενθουσιασμό και το θάρρος τους. Οτιδήποτε βασίζεται στη βότκα αναδεικνύει τη φλογερή και νεανική αυτοπεποίθησή τους. Ένα Mistletoe Martini που αποτελείται από cranberry και elderflower είναι ο ιδανικός συνδυασμός.

Ταύρος
Brandy Alexander

Ένας Ταύρος λέγεται ότι είναι υπομονετικός, αφοσιωμένος και εξαιρετικά αξιόπιστος. Ένας Ταύρος αγαπά τις παραδόσεις, οπότε το Brandy Alexander αποδίδει την τέλεια ισορροπία των κλασικών γεύσεων με ένα ζεστό μείγμα μοσχοκάρυδων. Ο ζεστός συνδυασμός από brandy και κονιάκ Crème de cacao θα σε απογειώσει.

Τα 4 ζώδια που θα ζήσουν τον πιο ερωτικό χειμώνα

Δίδυμοι
Cranberry Margarita
Οι Δίδυμοι λέγεται ότι είναι ευγενικοί και στοργικοί. Η Tequila αναδεικνύει μια πιο άγρια πλευρά του Διδύμου, βγάζοντας στην επιφάνεια τυχόν ντροπαλά συναισθήματα. Ένα Cranberry Margarita είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προσθέσει λάμψη σε οποιοδήποτε χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Καρκίνος
Lemon Ginger Mojito

Ο Καρκίνος είναι γνωστός ως η «μητέρα» όλων των ζωδίων και εκείνοι που είναι Καρκίνοι είναι επίμονοι, δημιουργικοί και πιστοί. Αυτό το μίγμα με νότες ginger ταιριάζει όσο τίποτα άλλο με την θερμή καρδιά του Καρκίνου.

Τα τέλεια αξεσουάρ για να μπεις στο πνεύμα των γιορτών με στυλ

Λέων
Winter' s Truce με ρούμι

Οι άνδρες και οι γυναίκες του Λέοντα γνωρίζουν πώς να είναι αποτελεσματικοί οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Whiskey συμπληρώνει τον φλογερό και παθιασμένο χαρακτήρα του. Το Winter' s Truce είναι πραγματικά ένα κοκτέιλ για να ζεσταθεί η ψυχή του με τα εκχυλίσματα τσαγιού echinacea σε συνδυασμό με μέλι και τζίντζερ.

Παρθένος
Sloe gin fizz cocktail

Εάν είστε ευγενικοί και εργατικοί, δεν μπορεί... θα είστε Παρθένοι. Το Τζιν ξεδιπλώνει τον αναλυτικό εγκέφαλο του Παρθένου, αποκαλύπτοντας το ελεύθερο πνεύμα του. Αφήστε το Sloe να πασπαλίσει με λίγη μαγεία τα Χριστούγεννα με τη γλυκιά αλλά έντονη γεύση του.

6 νόστιμες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δέντρα που... τρώγονται!

Αναμείνατε στο... ακουστικό σας για το δεύτερο μέρος του αφιερώματος. Όσοι ανήκετε στην πρώτη εξάδα του ζωδιακού κύκλου φροντίστε από τώρα για τις προμήθειες!