Αυτά τα ποτά θα κάνουν την ημέρα των ερωτευμένων ακόμη πιο γλυκιά!

02.02.2017
Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει κι εμείς ξεκινάμε να σου δίνουμε ιδέες σιγά-σιγά για να περάσετε με τον σύντροφό σου μια ξεχωριστή βραδιά!

Ποιο είναι το ιδανικό ποτό για την ημέρα των ερωτευμένων; Συγκεκριμένη απάντηση δεν υπάρχει μιας κι όλα είναι θέμα γούστου και προτιμήσεων αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη διάκριση και να σου δώσουμε ιδέες!

1. Κόκκινο κρασί: απλό αλλά πάντα αποτελεσματικό!

Το πρώτο που προτείνουμε είναι και το πιο απλό: κόκκινο κρασί που σε βγάζει ασπροπρόσωπη. Δε το λέμε εμείς αλλά οι επιστήμονες. Έρευνες έχουν δείξει πως το κόκκινο κρασί ενισχύει την ερωτική επιθυμία σε σχέση με τις γυναίκες που προτιμούν άλλα ποτά. Για του λόγου το αληθές θυμήσου τα πορίσματα της μελέτης εδώ.

2. Κοκτέιλ με σοκολάτα

Η σοκολάτα έχει εντυπωθεί στο μυαλό των περισσοτέρων ως το γλυκό του έρωτα. Τι καλύτερο λοιπόν γι΄αυτή τη βραδιά από ένα σοκολατένιο κοκτέιλ; Για να μη τα "θαλασσώσεις" σου θυμίζουμε τους σωστούς συνδιασμούς. Δες ποια ποτά πάνε με σοκολάτα και ποια όχι.

3. Τα πιο ερωτικά κοκτέιλ με υπονοούμενα στο... ποτήρι!

Δεν είναι μόνο η σοκολάτα & το κόκκινο χρώμα που δημιουργούν ερωτική διάθεση. Μερικά κοκτέιλ από μόνα τους – ήδη από την ονομασία τους είναι ερωτικά! Το κάμα σούτρα, το καζανόβα, το όργκασμ η ακόμη και το σεξ εντ δε μπιτς είναι εξ΄ονόματος και μόνο ερωτικά ποτά. Δες τις συνταγές και την ιστορία τους εδώ.

4. Κοκτέιλ με υλικά αφροδισιακά!

Γνώριζες το φρούτο του πάθους; Δε λέγεται έτσι τυχαία! Διάλεξε τη βάση που προτιμάς και φτιάξε κοκτέιλ με passion fruit ή άλλα αφροδισιακά για ένα καυτό βράδυ!

Όσο για το μενού σου δίνουμε άκρως ερωτικές ιδέες! Αν και το πιο γνωστό αφροδισιακό φαγητό είναι τα στρείδια, δεκάδες άλλα τρόφιμα και ποτά μπορούν να συνοδέψουν το πιο ερωτικό μενού του χρόνου!

Από τη Δήμητρα Γκούντρα