Νέο ενεργειακό ποτό με Μάγνκο και φρούτο του πάθους: Γνώρισε το Mango Passion Blast

14.09.2016
Το καλοκαίρι έφυγε και ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα. Για αυτούς που ψάχνουν μια ισχυρή πηγή ενέργειας, ενώ παράλληλα θέλουν να διατηρήσουν ακόμα την τροπική αίσθηση των διακοπών, έρχονται πολύ καλά νέα: η σειρά των XS Juiced Power Drink παρουσιάζει το νέο προϊόν Mango Passion Blast, που περιέχει ένα αναζωογονητικό μείγμα χυμού φρούτων και προφέρει μια μοναδική ώθηση θετικής ενέργειας.

Το Mango Passion Blast προστίθεται στην οικογένεια των προϊόντων της σειράς XS Juiced Power Drinks δίπλα στο μεγαλύτερο «αδερφό» του το Dragon Fruit Blast. Ίδια σύνθεση, ασύγκριτη γεύση: η σειρά XS Juiced Power Drink περιέχει 25% χυμό φρούτων από συμπυκνωμένο χυμό φρούτων και βιταμίνη C σε συνδυασμό με την κλασσική φόρμουλα του XS Power Drink.

Με λιγότερο ανθρακικό, αναδεικνύεται σε ιδανική επιλογή για πρωινό ρόφημα αλλά και για όλη την ημέρα, χάρη στις αναζωογονητικές του γεύσεις, Mango Passion και Dragon Fruit.

Η υψηλής περιεκτικότητας Βιταμίνη Β, που αποτελεί βασικό γνώρισμα της σειράς XS Power Drink, βοηθά στη μείωση της αίσθησης της κούρασης, ενώ γεμίζει τις «μπαταρίες» και διατηρεί την ισχύ τους.

Χαμηλό σε θερμίδες και χωρίς προσθήκη ζάχαρης, το XS Juiced Power Drink βοηθάει τους πολυάσχολους ανθρώπους να ανταπεξέλθουν στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Η βιταμίνη C, της οποίας το επίπεδο αντιπροσωπεύει το 25% της Διατροφικής Τιμής Αναφοράς, συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και του μεταβολισμού.

Το προϊόν XS Power πωλείται αποκλειστικά από την Amway.