Ποιό κοκτέιλ ταιριάζει στο ζώδιό σου;

24.01.2016
Το ζώδιό σου δε δείχνει μόνο στοιχεία της προσωπικότητάς σου αλλά και τις προτιμήσεις σου σε φαγητά, γλυκά και κοκτέιλ!

Η Τρίσα Άντονσεν , γνωστή Κοκτέιλ expert, δημιούργησε 12 κοκτέιλ - ένα και για κάθε ζώδιο - και μας τα παρουσιάζει.

Κριός

Είναι το ζώδιο που θέλει να ξεπερνά τα όρια αλλά και να έχει τον έλεγχο. Ένα δυνατό ποτό όπως αυτό με τεκίλα και χαλαπένιος είναι ότι πρέπει.

Ταύρος

Οι Ταύροι άνδρες και γυναίκες θέλουν απλές και κλασικές γεύσεις αλλά θέλουν πάντα άριστης ποιότητας υλικά. Αυτό το κοκτέιλ αγγίζει την τελειότητα της απλότητας.

Δίδυμοι

Οι κοινωνικοί δίδυμοι θα ενθουσιαστούν με ένα κοκτέιλ κοντά στο κλασικό Μπελίνι.

Καρκίνος

Το κλασικό και το old fashioned είναι αυτό που θα ενθουσιάσει ένα καρκινάκι.

Λέων

Θέλει τέχνη για να συνδιάσεις αυτές τις γεύσεις σε ένα ποτό που είναι ακόμη πιο ιδιαίτερο απ΄όσο φαίνεται γι΄αυτό και κλέβει την καρδιά ακόμη και των ηγετών, όπως είναι τα λιοντάρια.

Παρθένος

Οι Παρθένοι ποθούν καθαρές και φρέσκιες γεύσεις. Τι καλύτερο λοιπόν από μια σαγκριά με φρούτα εποχής; Αυτή είναι μια ωραία πρόταση που θα λατρέψουν τα τρυφερά παρθενάκια.

Ζυγός

Η τέλεια ισορροπία των γεύσεων σε αυτό το ποτο κάνει το κοκτέιλ να είναι ακαταμάχητο.

Σκορπίος

Ένας αυθεντικός Σκορπιός λατρεύει τις εκπλήξεις και τα ευχάριστα απρόσμενα αν και έχει πάντα την ανάγκη του ελέγχου των καταστάσεων. Τολμά γευστικά γι΄αυτό κι αυτο το ιδιαίτερο κοκτέιλ θα το λατρέψει.

Τοξότης

Ενας Τοξότης είναι αυτό που θα λέγαμε "καλοπερασάκιας" μιας και λατρεύει τα ταξίδια, την πολυτέλεια, την περιπέτεια. Κάνει όνειρα και εξερευνά συνεχώς άγνωστα νερά. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα δυναμικό κοκτέιλ που συνδιάζει ξηρό αφρώδες κρασί με δυόσμο και βραζιλιάνικη Cachaca.

Αιγόκερως

Το όνομα αυτού του κοκτέιλ τα λέει όλα. Οι Αιγόκεροι είναι πιστοί στις φιλίες τους αλλά και το ουίσκι τους. Δεν θα παραγγείλουν συχνά ποτό με εξωτικές γεύσεις αλλά επιλέγοντας αντ 'αυτού αυτό που ξέρουν κι εμπιστεύονται.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι τείνουν να είναι οι ΜακΓκάιβερ της παρέας. Πάντα δημιουργική και με φαντασία που οργιάζει, δε θα έλεγαν όχι σε ένα κοκτέιλ σαν αυτό.

Ιχθύες

Τείνουν να είναι άκρως σέξι και γοητευτικοί γι΄αυτό και το κοκτέιλ τους δε θα μπορούσε παρά να σερβίρεται σε ποτήρι του Μαρτίνι.