10 προτάσεις για κοκτέιλ με SoCo

20.12.2015
To Southern Comfort γεννήθηκε το 1874 στη Νέα Ορλεάνη από τον bartender M.W. Heron ως μια εναλλακτική πρόταση whiskey με φρούτα & μπαχαρικά. Χάρη στη χαρακτηριστική του γεύση, το SoCo έγινε γρήγορα δημοφιλές, αποσπώντας χρυσό μετάλλιο στη διεθνή έκθεση “ St. Luis World’s Fair”, το 1904, ενώ είναι το πρώτο ποτό παγκοσμίως που δημιούργησε cocktail book. Σου προτείνουμε μερικά από τα πιο σύγχρονα, εύκολα & γευστικά κοκτέιλ με το ποτό για να δοκιμάσεις που αποδεικνύουν πως το ουίσκι αυτό πηγαίνει με όλα!

To Southern Comfort γεννήθηκε το 1874 στη Νέα Ορλεάνη από τον bartender M.W. Heron ως μια εναλλακτική πρόταση whiskey με φρούτα & μπαχαρικά. Χάρη στη χαρακτηριστική του γεύση, το SoCo έγινε γρήγορα δημοφιλές, αποσπώντας χρυσό μετάλλιο στη διεθνή έκθεση “ St. Luis World’s Fair”, το 1904, ενώ είναι το πρώτο ποτό παγκοσμίως που δημιούργησε cocktail book.

Σου προτείνουμε μερικά από τα πιο σύγχρονα, εύκολα & γευστικά κοκτέιλ με το ποτό για να δοκιμάσεις που αποδεικνύουν πως το ουίσκι αυτό πηγαίνει με όλα!