Τα ποτά που λατρεύουν οι διάσημοι

22.05.2015
Αναρωτιέσαι τι επιλέγουν να πιούν οι πιο φημισμένοι σταρ του Hollywood; Άραγε το ποτό που επιλέγουν ταιριάζει με την προσωπικότητά τους ή με αυτό που δείχνουν προς τα έξω;

Με ποιόν celebrity άραγε έχεις ίδια γούστα; Σου αποκαλύπτουμε τα ποτά που αγαπούν κάποια από τα πιο γνωστά ονόματα της showbiz. Κάνε κλικ στην επόμενη σελίδα.

Beyoncé (Μπιγιονσέ)

Το αγαπημένο ποτό της Queen B ταιριάζει απόλυτα με την προσωπικότητά της. Λάτρης του Λονγκ Άιλαντ Άις Τι (Long Island Ice Tea) είναι η Μπιγιονσέ! Ποτάκι με γλυκιά επίγευση, ευκολόπιοτο και ιδανικό για να ξεκινήσει το πάρτι! Ξέρει τι επιλέγει.

Τζορτζ Κλούνει (George Clooney)

Προσωπικά δε θα μπορούσα να φανταστώ κάτι διαφορετικό για τον Τζορζτ Κλούνεϊ. Ποτό αντρικό, κλασικό και αυθεντικό όπως τιαριάζει στον γόη του Χόλιγουντ. Το ουίσκι σκέτο ή ως βάση για κοκτέιλ είναι από τα πιο αγαπημένα του Κλούνει.

Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston)

Μπορεί στα φιλαράκια να της είχες συνηθίσει με μια κούπα καφέ ανά χείρας, στην πραγματικότητα όμως η Τζεν είναι λάτρης της Μαργαρίτα (Margarita), ένα από τα πιο κλασικά και άκρως θηλυκά κοκτέιλ. Τι άλλο θα μπορούσε να διαλέξει αυτό το θηλυκό;

Αντζελίνα Τζολί (Anjelina Joli)

Σε αντίθεση με την Τζεν που επιμένει θηλυκά, η Αντζελίνα προτιμά πιο straight ποτό. Τεκίλα επιλέγει η διάσημη ηθοποιός κι εμείς έχουμε να δηλώσουμε πως το ποτό ταιριάζει με τον δυναμικό της χαρακτήρα.

Μπράντ Πιτ (Brad Pitt)

Είναι αδιαμφησβήτητα από τους πιο γοητευτικούς άντρες. Τι θα μπορούσε να πίνει ο Μπραντ! Σε αντίθεση με τη γυναίκα του που επιλέγει φανατικά τεκίλα, ο Μπραντ είναι φαν της μπύρας. Κλασικό αρσενικό, τι να λέμε τώρα.

Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga)

Αυτή η ιδιαίτερη προσωπικότητα δε θα μπορούσε να συμβιβαστεί με κάτι απλό. Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί πως το κόκκινο κρασί είναι αυτό που της ταιριάζει - κι είμαστε σίγουροι πως κατέχει ιδιαίτερη θέση στη καρδιά της - αλλά αυτό που ταιριάζει απόλυτα στην σταρ που μας έχει συνηθίσει σε περίεργες εμφανίσεις είναι το Τζέιμσον με πάγο. Jameson on the Rocks για μια σταρ που θέλει να ξεχωρίζει πάντα.

Μαντόνα (Madonna)

Μπορεί η βασίλισσα της ποπ να σοκάρει συχνά με τις επιλογές της, τις δηλώσεις της και τις εμφανίσεις της, δε συμβαίνει το ίδιο όμως με το ποτό που επιλέγει. Θα φανταζόμασταν κάτι σκληρό, δίόλου γηναικείο ή φρουτώδες. Κι όμως η Μαντόνα και εδώ μας εκπλήσσει. Μαρτίνι ρόδι επιλέγει, τόσο ιδιαίτερο αλλά και γυναικείο και... ήρεμο ποτό. Από την άλλη βέβαια υπάρχει γυναίκα που μπορεί ν΄αντισταθεί σε ένα ένα Pomegranate Martini; Γιατί να μπορέσει η Μαντόνα;

Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian)

Θα μπορούσες να μαντέψεις το ποτό που προτιμά η Κιμ; Ας σου δώσουμε μερικά στοιχεία: είναι κοκτέιλ, ιδιαίτερο, γλυκόπιοτο και λευκό! Εντάξει, δε σε κουράζουμε άλλο. Το White Russian είναι το αγαπημένο της Καρντάσιαν.

Πάρις Χίλτον (Paris Hilton)

Τι άλλο θα μπορούσε να πίνει το γνωστό πάρτι άνιμαλ εκτός από τεκίλα;

Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara)

Κρασάκι επιλέγει η Σοφία Βεργκάρα στις εξόδους της. Κλασικό και διαιτητικό, για να να κρατάει τη γραμμή της. Άλλωστε είναι φινετσάτο ποτό όπως κι η ίδια.