Όταν είμαι μόνη μου νιώθω μισή!

10.06.2015
Κάθε φορά που χωρίζω με κάποιον τρέχω πίσω του ακόμα και αν αυτός μου κάνει τη ζωή κόλαση.

Θεία Λουκία, με έχεις βοηθήσει άπειρες φορές και τώρα ξανά σε χρειάζομαι! Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που χωρίζω με κάποιον τρέχω πίσω του ακόμα και αν αυτός μου κάνει τη ζωή κόλαση. Και αυτό συμβαίνει γιατί όταν είμαι μόνη δεν ξέρω πως να γεμίσω τον χρόνο μου! Νιώθω ότι αμα δεν είμαι κολλημένη σε ένα κινητό ή δεν έχω κάποιον δίπλα μου (εκτός απο τις φίλες μου) είμαι μισή. Έτσι κάθε φορά τρέχω πίσω απο κάποιον μέχρι να βρεθεί ενας άλλος και ξανά το ίδιο! Αυτή τη φορα όμως δεν ξέρω. Έχω πάθει κάτι. Από την πολύ μοναξιά μου νιώθω έχω πάθει και ψύχωση με τα κιλά μου και έχασα 9 κιλά σε ένα μήνα! Help me!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βιβή μου, όπως έχεις ήδη καταλάβει οι σχέσεις με «όποιον κάτσει» δεν σε σώζουν από το πρόβλημα σου που δεν είναι άλλο από το ότι θα πρέπει πρώτα να γνωρίσεις, να «τα φτιάξεις» και ν' αγαπήσεις τον εαυτό σου όπως ακριβώς είναι, ανεξαρτήτως κιλών, συντρόφου ή οποιουδήποτε άλλου.

Όσο κρέμεσαι από τους άλλους για να «εγκρίνουν» και να αναγνωρίσουν την ύπαρξη σου τόσο πιο συχνά θα απογοητεύεσαι και πάλι μόνη σου θα καταλήγεις. Αντίθετα, όταν μάθεις να περνάς καλά μόνη σου με τον εαυτό σου και να λειτουργείς ανεξάρτητα θα ανακαλύψεις ότι η παρέα σου θα εκτιμηθεί πολύ περισσότερο και από τους άλλους και από τον μελλοντικό σύντροφο σου.

Αφού λοιπόν ο τρόπος που λειτουργούσες μέχρι τώρα δεν έχει αποδώσει καρπούς, θα πρέπει να πάρεις απόφαση ότι πρέπει να κινηθείς διαφορετικά. Άλλωστε, όταν θα ξέρεις τελικά ποια είσαι, που πηγαίνεις και τι θέλεις από τη ζωή συγκεκριμένα, θα σου είναι πιο εύκολο να προσδιορίσεις τι θέλεις κι από έναν άντρα, ώστε να καταφέρεις να τον ξεχωρίσεις από το πλήθος και να του αφοσιωθείς. Διαφορετικά, δεν είναι ν' απορείς που έχεις κάνει λάθος επιλογές μέχρι τώρα. Αν δεν ξέρεις τι ψάχνεις πώς θα μπορέσεις να το βρεις;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ