Εκθεση φωτογραφίας της Κωνσταντίνας Κουμπούλη με θέμα "Από παιδιά, πρόσφυγες"

08.03.2017
Μέχρι την Παρασκευή 10 Μαρτίου έχετε την ευκαιρία να δείτε την Φωτογραφική έκθεση της Κωνσταντίνας Κουμπούλη την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Βύρωνα και παρουσιάζεται in situ στο Δημαρχείο με θέμα «Από παιδιά, πρόσφυγες».

Η φωτογράφος Κ. Κουμπούλη βρέθηκε στην Χίο, στην Σάμο, στην Μυτιλήνη, στην Αττική και Ειδομένη από τον Νοέμβριο του 2015 έως τον Οκτώβρη του 2016 και απαθανάτισε ανθρώπους που έφυγαν από εμπόλεμες ζώνες και χώρες σε βαθιά κρίση, οικογένειες ολόκληρες από τη Συρία, εργάτες και φοιτητές από το Μαρόκο, πολιτικούς πρόσφυγες από το Ιράν, το Αφγανιστάν, το Ιράκ την Υεμένη την Σομαλία, την Νιγηρία και άλλες χώρες.

Η συμμετοχή της στο αφιέρωμα του Δήμου Βύρωνα ενισχύει με τις εικόνες της τα κείμενα που έγραψαν νέοι άνθρωποι από όλη την Ελλάδα για την προσφυγική κρίση στο πλαίσιο του 2ου Διαγωνισμού Λογοτεχνικής Έκφρασης και της Νεανικής Λογοτεχνικής Συντροφιάς.

Τα φωτογραφικά έργα τα οποία βρίσκονται σε συνεχή διάλογο με τους εργαζόμενους και τους πολίτες που επισκέπτονται το Δημαρχείο, μετά το πέρας της έκθεσης, θα δωριστούν σε όλα τα σχολεία του Βύρωνα με την ευκαιρία του 32ου Παιδικού – Νεανικού Φεστιβάλ που έχει θέμα «Προσφυγιά – Ξενιτιά – Μετανάστευση».
Δημαρχείο Βύρωνα (Καραολή & Δημητρίου 36-44). Η καλλιτέχνης θα βρίσκεται στο χώρο της έκθεσης 11πμ-2μμ.