Σπύρος Κοντάκης: always about the MAN

26.05.2016
O designer Σπύρος Κοντάκης παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα από 26/5 - 19/6 την πλήρη συλλογή του, μαζί με τη νέα ομάδα της Kontaki Design, στο νέο πολυχώρο art & design Pirée.

Το σύνολο των δημιουργιών του σχεδιαστή, εμπνευσμένες από τον άνθρωπο και την κίνησή του, θα εκτίθενται υπό τον τίτλο «always about the MAN», ο οποίος παραπέμπει σε ομώνυμο φωτιστικό του designer.

Στα εγκαίνια της έκθεσης, την Πέμπτη 26 Μαΐου (20:00), οι φίλοι του design θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παράλληλα την πρώτη επίδειξη στην Ελλάδα της σειράς QUEENS από τη fashion designer Sofia Myrto Metsoviti και ένα μουσικό live από τον Βρετανό καλλιτέχνη Chris Scott Moskovich και το group του.

Η έκθεση θα παρουσιάσει design objects από όλες τις σειρές του σχεδιαστή, καθώς και το περίφημο φωτιστικό PoPeYe, το οποίο επιλέχθηκε πρόσφατα για να ενισχύσει τη φιλανθρωπική δημοπρασία Fight Aids Monaco που διοργανώνει η πριγκιπική οικογένεια του Μονακό (για τον ίδιο σκοπό, το 2012, είχε επιλεγεί η εμβληματική τσαγιέρα Conical με την υπογραφή του Kontaki Design).

Πολυχώρος Τέχνης PIRÉE (Κάστορος 78, Πειραιάς). Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη - Πέμπτη 11:00 - 23:00, Παρασκευή - Σάββατο 11:00 - 01:00, Κυριακή 11:00 - 22.00

www.kontakidesign.com
www.facebook.com/KontakiDesign
www.instagram.com/kontakidesign